Genel

Odabaş: “Hakimlere Siyasi Baskı Olmadığını Görmek Bizi Çok Sevindirdi”

Odabaş: “Hakimlere Siyasi Baskı Olmadığını Görmek Bizi Çok Sevindirdi”

Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedeler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bahri Odabaş, Akyazı Adliyesinde görülmekte olan İhlas Kuzuluk Kaplıcalarında yaşanan mağduriyet davası için açıklama yaptı

Odabaş açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

kuzuluk tedbir kararı
kuzuluk tedbir kararı

Yaklaşık bir ay önce Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a açık mektup yazarak, 25 Yıldan beri, İhlas Kuzuluk Kaplıcalarında 32500 Devremülk sahibi aileyi soyan, tapulu mülklerinde seçme ve seçilme haklarını kullandırmayan, holdinge bağlı şirketle 25 yıldan beri hiçbir Genel Kurul yapmadan kağıt üzerinde, yasa ve hukuk dışı yönetici kimliği kisvesiyle bize ait bir daireden ayda 2200 TL yılda 35.750.000 TL (otuzbeşmilyonyediyüzelli lira)nın hesabını vermeyen İhlasa açtığımız davanın ilk duruşmasında hakim İhlasın bankalardaki hesaplarına tedbir koydu.

Bu karar bizim için 25 yıllık mücadelemizde gördüğümüz ilk özgür karardır, devamını bekliyoruz. Bu kararı veren hakimin başına bir şey gelmemesi için takipçisi olacağız.

10 gün kadar evvel Akyazı Adliyesinden arayıp dosya numarasını sormuşlar, adalet bakanlığını bilgi istediğini ifade etmişlerdi.

Bu duyarlılık için Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’a mağdur üyelerimiz adına teşekkür ediyor, bu doğru davranışın devamını diliyorum.

Ancak, İhlasın bu karar karşısında boş durmayacağını, cumhurbaşkanını bile devreye sokup davanın bundan sonraki seyrinin değişmesi için siyasi baskılara baş vuracağını biliyoruz.

Buradan cumhurbaşkanımıza tekrar sesleniyorum… Büyük çoğunluğu kendine oy veren bu vatandaşlar için yasa ve hukuk dışı bir uygulamaya müsaade etmemesini rica ediyorum. Saygılarımla

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica