Siyaset

Afrin operasyonuna desteğimiz tamdır

Afrin operasyonuna desteğimiz tamdır Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tezcan, Afrin harekatını desteklediklerini belirterek, “Harekatın hedefine ulaşıp Mehmetçik’in burnu kanamadan ülkemize dönmesini arzu ediyoruz” diye konuştu. Afrin operasyonuna desteğimiz tamdır detaylar haberimizde…

Afrin operasyonuna desteğimiz tamdır

“Doğru bir harekattır ve sonuna kadar destekliyoruz”

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Bülent Tezcan, CHP Genel Merkezi’nde basın toplantısı düzenledi. Afrin’e Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin olarak açıklamalarda bulunan Tezcan, Afrin harekatını desteklediklerini belirterek, “Harekatın hedefine ulaşıp Mehmetçik’in burnu kanamadan ülkemize dönmesini arzu ediyoruz” diye konuştu. Tezcan, “Şanlı ordumuz önemli bir harekata girişmiştir. Allah milletimize de askerimize de yardımcı olsun” dedi.

“Diplomasiyi masadan kaldırmak demek siyasi çözümü unutmak ve yok etmek demektir”

Tezcan, “Zeytin Dalı Harekatı atılması gereken bir adımdı. Doğru bir harekattır. Ama diplomasiyi masadan kaldırmak demek siyasi çözümü unutmak ve yok etmek demektir. Bu uzun süreli bir çözümsüzlüğe teslim olmak demektir. Her ikisini birlikte yürütmemize hiçbir engel yoktur.

“Bahçeli konuyu iç siyaset malzemesi haline getirmesin”

Bu harekata desteğimiz tamdır. Allah milletimize, askerimize yardımcı olsun. Bahçeli konuyu iç siyaset malzemesi haline getirmesin” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica