Siyaset

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda “İktidar İçin Atılım Toplantısı”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda “İktidar İçin Atılım Toplantısı” … “Toplantıda, Vatan Partisi’nin ülke düzeyinde 81 il ve ilçelerde örgütlenme hedefi ve 2023’de yapılacak seçimlere ilişkin hazırlık çalışmaları ile son günlerin ülke gündemleri görüşüldü…” detaylar haberimizde…

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda “İktidar İçin Atılım Toplantısı”

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanı Yalçın Arslan tarafından yapılan açıklamada şu bilgilere yer verildi:

İktidar İçin Atılım Toplantısı
İktidar İçin Atılım Toplantısı

Vatan Partisi Kocaeli İl Başkanlığı’nda üyelerin katılımı ile “İktidar İçin Atılım Toplantısı” yapıldı.

Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve USMER (Ulusal Strateji Merkezi) Başkanı Utku Reyhan, toplantıya konuşmacı olarak katıldı.

Toplantıda, Vatan Partisi’nin ülke düzeyinde 81 il ve ilçelerde örgütlenme hedefi ve 2023’de yapılacak seçimlere ilişkin hazırlık çalışmaları ile son günlerin ülke gündemleri görüşüldü.

Vatan Partisi afiş
Vatan Partisi afiş

Ülkemizin içinde bulunduğu emperyalist kuşatma ve yeni tip saldırılardan biri olan orman yangınlarının gerçeğinden ve ağırlaşan ekonomik koşullardan hareketle geç kalınmadan tüm milli güçlerin katıldığı bir Türkiye Cephesi, bir milli hükümet kurulması ve Vatan Partisinin de mutlaka bu hükümette yer alması gerektiğine vurgu yapıldı.

Koşulların Vatan Partisi iktidarını zorunlu kıldığı da belirtildi.

Vatan Partisi Genel Merkezi tarafından başta genel başkan yardımcıları olmak üzere görevlendirilen üst düzey 40 yönetici bir aylık takvimde, Türkiye’deki tüm il örgütleri ve bazı ilçelerinde “İktidar İçin Atılım Toplantıları” başlığı ile bu çalışmaları sürdürüyorlar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica