Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

‘Varla Yok Arası’ İzmit’te Motor Dedi

‘Varla Yok Arası’ İzmit’te Motor Dedi

VARLA YOK ARASI OYUNCU KADROSUNDA EKRANIN ÖZLENEN İSİMLERİ DAHİL OLDU

İstiklal Yapım’ın bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü yeni projesi “Varla Yok Arası”, İzmit’te sette. İstiklal Yapım Yönetim Kurulu Başkanı Metehan Ece’nin yapımcılığını yaptığı ve kaleme aldığı yeni dizinin güçlü oyuncu kadrosuna sürpriz isimler dahil oldu.

Can Tertip, Bir Demet Tiyatro, Alemin Kralı, Kutsal Damacana Dracoola, Geçmiş Olsun gibi projelerde yer alan Sinan Bengier şimdi de Varla Yok Arası projesinde. Dizide Enver amca olarak göreceğimiz Bengier mahallenin gençlerini sahiplenici rolü ile ekranlara bomba gibi gelecek.

Projenin çok konuşulan isimleri arasında Mehtap Bayri vardı. Ve beklenen isim projeye zirve şekilde dahil oldu. Set alanında kamera arkasını kahkahalara boğan sahnelerinin yer aldığı Bayri’yi Nihal olarak göreceğiz.

GENÇLER TARAFINDAN SEVİLEN, SOSYAL MEDYA FENOMENİ BURAK GÜNGÖR DE OYUNCU
KADROSUNDA

Oyuncu kadrosunda Ümit Erdim, Aslı Samat, Bülent Çolak, Ramiz Mullamusa gibi isimlerin yer aldığı dev projeye, İstiklal Yapım son anda sürpriz bir şekilde Burak Güngör’ü de dahil etti.

Burak Güngör dizide Bedirhan karakteri ile Başrol Eren (Ümit Erdim)’in yakın arkadaşını canlandırması dikkat çekiyor.

İzmit’te motor diyen Varla Yok Arası enerji dolu set karelerini sosyal medya hesaplarından yayınladı. Sinerjinin yüksek olduğu mükemmel isimlerin bir araya geldiği projede, set görüntüleri dizinin komik ve eğlenceli olduğunun da ipuçlarını verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica