Genel

Trump CNN muhabirini çık dışarı diyerek Oval Ofisten kovdu

Trump CNN muhabirini çık dışarı diyerek Oval Ofisten kovdu Söz konusu olay, Trump’ın Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’le görüşmesi öncesi gerçekleşti. İkili, soru almak için Oval Ofis’te basın mensuplarının karşısına geçti. CNN muhabiri Jim Acosta Trump’a, göçmenler arasında ayrımcılık yapmakla suçlanmasına yol açan “Daha çok Norveç vatandaşı ABD’ye gelsin” sözlerinin doğru olup olmadığını sordu. Trump CNN muhabirini çık dışarı diyerek Oval Ofisten kovdu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Trump CNN muhabirini çık dışarı diyerek Oval Ofisten kovdu

ABD Başkanı Donald Trum bu kez bir gazeteciyi basın toplantısından kovdu

Seçim kampanyasından bu yana gazetecilerle geçinemeyen ve kendisiyle ilgili eleştirel haberleri ‘yalan haber medyası’nın ürünü olarak nitelediği için tepki çeken ABD Başkanı Donald Trum bu kez bir gazeteciyi basın toplantısından kovdu. Trump, CNN muhabiri Jim Acosta’ya “Çık dışarı” dedi.

Trump’ın Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’le görüşmesi öncesi gerçekleşen kovma olayı Oval ofiste oldu

Söz konusu olay, Trump’ın Kazakistan Devlet Başkanı Nursultan Nazarbayev’le görüşmesi öncesi gerçekleşti. İkili, soru almak için Oval Ofis’te basın mensuplarının karşısına geçti. CNN muhabiri Jim Acosta Trump’a, göçmenler arasında ayrımcılık yapmakla suçlanmasına yol açan “Daha çok Norveç vatandaşı ABD’ye gelsin” sözlerinin doğru olup olmadığını sordu.

“Ben onların her yerden gelmesini istiyorum, her yerden”

Trump önce “Ben onların her yerden gelmesini istiyorum, her yerden” yanıtını verdi. Acosta aynı konuda yeni bir soru sormak için hazırlandığı sırada Trump araya girerek CNN muhabirini parmağıyla gösterip “Dışarı!” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica