Siyaset

Terörle mücadelede ön şartsız hükümetin destekçisiyiz

Terörle mücadelede ön şartsız hükümetin destekçisiyiz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den son dakika flaş açıklamalar… Bahçeli Hakkari’nin Şemdinli’de 8 askeri şehit düşmesine ilişkin yaptığı açıklamada “Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir” dedi. Terörle mücadelede ön şartsız hükümetin destekçisiyiz detaylar haberimizde…

Terörle mücadelede ön şartsız hükümetin destekçisiyiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalar şöyle:

“Milli yürekleri kavurmuş…”

Terörizm vahşi, acımasız ve hain yüzünü bugün bir kez daha göstermiş, maalesef milli yürekleri kavurmuş, milli vicdana ateş düşürmüştür.

“Sınırın sıfır noktasında PKK’lılar alçakça…”

Hakkari’nin Şemdinli ilçesi Ortaklar Bölgesinde, üstelik sınırın sıfır noktasında PKK’lılar alçakça, namertçe evlatlarımıza kast etmişlerdir.

Altısı asker, ikisi korucu 8 vatan evladı

Bu kapsamda altısı asker, ikisi korucu olmak üzere sekiz kahramanımız şehit olmuş, biri ağır olmak üzere iki kahramanımız da yaralanmıştır.

“…aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine…”

Öncelikle aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve büyük Türk milletine sabır ve başsağlığı niyaz ediyorum.

“…terörizm asla kazanamayacak…”

Yaralı kardeşlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Unutulmasın ki, terörizm asla kazanamayacak, hain amacına asla ulaşamayacaktır.

Türkiye muktedirdir

Teröristler döktükleri kanda çırpına çırpına boğulacaklardır. Türkiye muktedirdir, Türk milleti kudretlidir, hıyanete göz açtırılmayacaktır.

“…şiddetten faydalanan, kötülükten yararlanan…”

Kandan nemalanan, şiddetten faydalanan, kötülükten yararlanan, çevremizde yuvalanan PKK’lı katiller, inanıyorum ki, yok edileceklerdir.

Kararlı ve korkusuz

Hükümetin terörle mücadelede göstermiş olduğu kararlı ve korkusuz mücadeleyi tavizsiz sürdürmesi en samimi ve içten dileğimdir.

Milli birlik ve kardeşlik ruhu

Milli mukavemet kırılamayacak, milli birlik ve kardeşlik ruhu bozulamayacaktır. Türk milleti iman ve iradesiyle, ihanetin belini kıracaktır.

“…önşartsız milletin yanında…”

Milliyetçi Hareket Partisi terörle mücadelede önşartsız milletin yanında, devletin arkasında, hükümetin destekçisidir.

Zalimlere kucak açan…

Zulme alkış tutan, zalimlere kucak açan, bölücülüğe ve düşmanlığa çanak tutan kim varsa kaybetmeye, bedelini ödemeye mahkum ve mecburdur.

“…badireleri aşacak inançta…”

Türkiye badireleri aşacak inançta, belaları yenecek kuvvettedir. Bilinsin ki; şehitler ölmeyecek,vatan bölünmeyecek,al bayrak da inmeyecektir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica