Doğa Tarım

Tarım ve Sanayi Üretimini Artırmadan Ülkemiz Düzlüğe Çıkmaz

Tarım ve Sanayi Üretimini Artırmadan Ülkemiz Düzlüğe Çıkmaz

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, başta Tarım Bakanı, Cumhurbaşkanı adayları, Siyasi Parti Genel Başkanları ve Büyükşehir Belediye Başkanlarına seslendi – akarhaber

Odabaş, yılların birikimini üretime aktarmak için yaptığı çağrıda şu ifadelere yer verdi:

Tarım ve Sanayi Üretimini Artırmadan Köylerimizi Üretim ve Cazibe Merkezlerine Dönüştürmeden Hiç Kimse Ülkemizi Düzlüğe Çıkaramaz!

Köylerimizdeki 55 yıl öncesi tarım ve hayvancılık üretiminde bulunan, uygulanan yanlış politikalar sonucu kente göç etmek zorunda kalıp, ticaret ve sanayi üretimin içinde olan, dünya ülkeleri ile ticaret yapan bir vatandaş, işadamı ve ülkemizin problemlerinin çözümüne kafa yoran, projeler üretip hayata geçiren bir sivil toplum kuruluşunun başkanı olarak, adım kadar emin olduğum bilgi ve projelerimizi paylaşıyorum.

Bugün yaşadığımız, başta Gıda ve Enerji fiyatları olmak üzere tüm ekonomik problemlerin ana başlığı, tarım ve sanayi üretiminin planlı ve projeli bir biçimde artırmadan, kim iktidar olursa olsun ülkeyi düzlüğe çıkaramaz!

Buradan ülkemizi yönetmeye talip olan tüm cumhurbaşkanı adaylarına sesleniyorum. Konuşmaktan çok işi bilen insanları ve sivil toplum kuruluşlarını dinlemeye zaman ayırın.

Hiçbir dış kaynağa ihtiyaç duymadan ülkemiz, tüm problemlerini çözecek kaynak ve insan gücüne sahiptir! Saygılarımla

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica