Genel

Sözcü Gazetesi, Başkan Hürriyet’in mücadelesini yazdı

Sözcü Gazetesi, Başkan Hürriyet’in mücadelesini yazdı

CHP’Lİ İZMİT BELEDİYESİNE ‘CUMHUR’ ENGELİ

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet aracı satın alınmasıyla ilgili teklifi AKP ve MHP’lilerin oylarıyla reddedilirken İzmitlilere yapılan adaletsizlik ulusal medyada yankılanmaya devam ediyor

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’in hizmet araçlarının kiralanarak dışarıya para verilmesi yerine, Devlet Malzeme Ofisi’nden daha uygun fiyata satın alınması ve belediyenin mal sahibi olması talebine AKP ve MHP ikinci kez ret oyu verdi. İzmit’te rant sisteminin önüne geçmek adına yaptığı çalışmaları bir kez daha Cumhur İttifakı’na takılan Başkan Hürriyet’in İzmitliler için verdiği mücadele ulusal medyada da yankılanmaya devam ediyor.

AKP VE MHP OYLARIYLA REDDEDİLDİ!

Sözcü Gazetesi’nde yer alan haberde şu ifadelere yer verildi: CHP’li İzmit Belediyesinin hizmet araçları satın almak için belediye meclisine getirdiği önerge AKP ve MHP oylarıyla reddedildi. Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet de hem belediye binasına hem de billboardlara “Hizmet araçları alınması AKP ve MHP oylarıyla reddedildi” yazan pankart ve dövizler astırdı. CHP’li İzmit Belediyesinde belediye meclisinin çoğunluğunu Cumhur İttifakı oluşturuyor.

O DÖNEM ALINAMAYAN ARAÇLAR

İki yıl önce, İzmit Belediye Başkanı Hürriyet’in 55 milyonluk kredi talebinin yalnızca 27 milyon tutarındaki bölümüne “evet” denilmişti. Hürriyet, o dönem alınamayan araçlar için bugünkü karşılığı 125 milyon TL kredi talebiyle yeniden meclise başvurdu. Ancak verilen önerge 20 Temmuz Cuma günü yapılan meclis toplantısında kiralamayı savunan AKP ve MHP’lilerce reddedildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica