Ekonomi

Sakarya’nın gururu Yerli ve Milli Karmetal yeni sistemleri ile göz doldurdu

Sakarya’nın gururu Yerli ve Milli Karmetal yeni sistemleri ile göz doldurdu

İlimizin köklü ve öncü firmalarından Karmetal, İstanbul’da düzenlenen fuarda ilgi odağı oldu. Bu ilginin sebebi ise tamamen yerli ve milli imkanlarla üretilen Robotik sistemler – akarhaber

Şerit testere makinaları, daire testere makinaları ve otonom robotlar ile birlikte Matef fuarında görücüye çıkan Karmetal Sakaryamızı da en iyi şekilde temsil ediyor. Karmetal, 20-23 Haziran tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenen MATEF Üretim Teknoloji Fuarında ilimizin gururu oldu. Yeni teknoloji ve sistemlerini tanıtan Karmetal standını ziyaret eden çok sayıda katılımcının yanı sıra Teknoloji ve Sanayi bakan yardımcısı Hasan Büyükdede de standı ziyaret edenler arasında yer aldı. Karmetal’in ilk kez görücüye çıkardığı kendi üretimi robotlar fuarda adeta ilgi odağı oldu.

Karmetal, TÜYAP İstanbul Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen MATEF Üretim Teknoloji Fuarı Salon 7’de açtığı 702 NO’ lu stantla birlikte göz kamaştırdı. Sergilediği kendi ürünü robotlar ve son model yüksek teknoloji makineleri ile fuarın önemli bir parçası oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica