Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Popüler Müzik Topluluğu ile Kocaeli yaz konserleri başlıyor

Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu tarafından verilecek ilk konser 05 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Seka Park’ta gerçekleşecek

Popüler Müzik Topluluğu ile Kocaeli yaz konserleri başlıyor … “Sosyal mesafe kurallarına göre izleyicilerin yer alacağı konserlerde, Kocaeliler yaz akşamlarını müzik dinleyerek, eğlenerek geçirebilecek…” detaylar haberimizde…

Popüler Müzik Topluluğu ile Kocaeli yaz konserleri başlıyor

Covid (19) pandemisi sonrası kontrolü hayat ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından konser etkinlikleri düzenlenmeye başlıyor. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımının zorunlu olacağı yaz konserleri Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu tarafından verilecek. İlk konserlerini 05 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Seka Park’ta verecek Müzik Topluluğu, 07 Temmuz Salı 19.00’da Gölcük Anıtpark’ta, 11 Temmuz Cumartesi günü ise 19.00’da Derince Harikalar Sahili’nde vatandaşlarla buluşacak. Sosyal mesafe kurallarına göre izleyicilerin yer alacağı konserlerde, Kocaeliler yaz akşamlarını müzik dinleyerek, eğlenerek geçirebilecek.

HER TARZ MÜZİK REPERTUVARDA VAR

Pop, halk müziği, sanat müziği, rock ve caz gibi farklı müzik dallarından repertuvarlarıyla sahne alacak Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu’nun şefliğini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı mezunu olan müzisyen Nazmi Taşdı yapıyor. Şef yardımcılığını Polat Akbulut’un üstlendiği Kocaeli Popüler Müzik Topluluğunun kurucusu ise Necati Taşdelenoğlu. Bünyesinde bateri, basgitar, elektro gitar, klasik gitar, saksafon, keman, perküsyon, klarnet ve tef’ten oluşan topluluğunun, solistleri ise Ayşegül Özer İnanç, Ayşe Çimen Ot, Eda Acar ve Mustafa Akyol.

Covid (19) pandemisi sürecinde sıkıntı çeken Kocaelililere; böyle bir etkinliğin iyi geleceğine inandıklarını söyleyen Kocaeli Popüler Müzik Topluluğu son hazırlıklarını yapıyorlar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica