Bilim-Teknoloji

PATATES SOGAN İLE TELEFON ŞARJ ETME

PATATES SOGAN İLE TELEFON ŞARJ ETME

Iphone hızlı şarj etmenin yüzlerce yolunu arıyorlar. Sadece Iphone da değil Samsung, LG, Nokia yani bütün telefonları en iyi uygulamalar. ile nasıl kullanırız diye de uğraşıyor. herkes.Özellikle biz Youtuberlar için telefonumuzun şarjının bitmemesi çok önemli. Günlerdir instagram hesabıma soğan ve sporcu içeceği ile.

abi şindi sana akıl vermek gibi olmasın sen prize taktığında kısa süre geçti şarj aletinin içinde çok az bir miktarda enerji var onun enerjisiyle saliseyle şarj oldu .

şarj aletinin içinde kondansatörler vardır bunlar kısa süreli enerji depolar örneğin. pc nin fişini çektiğinizde ışığn çok azda olsa geç sönmesini sağlayan kondansatörlerdir.

burdada aynı şey oldu priz de denedin. hemn patatese soktun o ara kondansatörler daha boşalmadı. demekki tli takıncada son nefesini tele verdi patateslik bişey yok yani palavra.

240 wolt üretmeden şarj edemessin ve ben sebzelerle elektirik uretildigini hiç görmedim.

Uras abi öğretmenimize sorduk patatesin 1 sn telefon şarj etme özelliği varmış. (1sn lik elektriği var),birde limon da daha fazla varmış bunların hepsini fen öğretmeni. ne sorduk öğretmen söyledi soğanda o özellik yokmuş.

O patatesle telefon şarj doldurma bilgisayarda da geçerli mi.

Iphone hızlı şarj etmenin yüzlerce yolunu arıyorlar. Sadece Iphone da değil Samsung. LG, Nokia yani bütün telefonları en iyi uygulamalar ile nasıl kullanırız diye de uğraşıyor herkes. Özellikle biz Youtuberlar için telefonumuzun şarjının bitmemesi çok önemli. Günlerdir instagram hesabıma soğan ve sporcu içeceği ile.

abi şindi sana akıl vermek gibi olmasın sen prize taktığında kısa süre geçti. şarj aletinin içinde çok az bir miktarda enerji var onun enerjisiyle saliseyle şarj oldu .

şarj aletinin içinde kondansatörler vardır. bunlar kısa süreli enerji depolar örneğin; pc nin fişini çektiğinizde ışığn çok azda olsa geç sönmesini sağlayan kondansatörlerdir

Burdada aynı şey oldu priz de denedin hemn patatese soktun. O ara kondansatörler daha boşalmadı. Demekki tli takıncada son nefesini tele verdi patateslik bişey yok yani palavra.

240 wolt üretmeden şarj edemessin ve ben sebzelerle elektirik uretildigini hiç görmedim.

Uras abi öğretmenimize sorduk patatesin 1 sn telefon şarj etme özelliği varmış. (1sn lik elektriği var). birde limon da daha fazla varmış bunların hepsini fen öğretmeni ne sorduk. öğretmen söyledi soğanda o özellik yokmuş.

O patatesle telefon şarj doldurma bilgisayarda da geçerli mi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica