Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Özden Demirci’ye Gazetecilik Ödülü

Özden Demirci’ye Gazetecilik Ödülü … Batıyakası Medya bünyesinde yayın yapan Serhat İlleri Dergisinin Çayırova Belediyesi Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde düzenlemiş olduğu geceye bölge protokolü ve STK’lar yoğun ilgi gösterdi. detaylar haberimizde…

Özden Demirci’ye Gazetecilik Ödülü

Batıyakası Medya bünyesinde yayın yapan Serhat İlleri Dergisinin düzenlemiş olduğu “Birlik Beraberlik ve Bölgeye Değer Katanlar” ödül gecesinde 7.GÜN HABER İnternet gazetesi imtiyaz sahibi Gazeteci Yazar Özden Demirci’ye Gazetecilik ödülü verildi.

Batıyakası Medya bünyesinde yayın yapan Serhat İlleri Dergisinin Çayırova Belediyesi Naim Süleymanoğlu Kültür merkezinde düzenlemiş olduğu geceye bölge protokolü ve STK’lar yoğun ilgi gösterdi.

Birlik beraberlik gecesinde bölgeye değer katan çeşitli dallarda kurum kuruluş ve yöneticiler plaketle ödüllendirilirken Gazetemiz imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni bölgenin en eski gazetecilerinden bölgeye verdiği hizmet ve kattığı değerlerden ötürü ödüle laik görülen Gazeteci yazar Özden Demirci’ye plaketini Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Levent Altun takdim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica