Genel

Özdemir: “Mahallemizi hep birlikte yönetelim”

Özdemir: “Mahallemizi hep birlikte yönetelim”

Gebze’de Mevlana Mahalle muhtarlığına adaylığını açıklayan Özgen Özdemir, “Biz kadınlarımızla, gençlerimizle, işçilerimizle, emeklilerimizle birlikte hareket edeceğiz. ‘Ben yaparım, ben çözerim’ değil, ‘Biz yapacağız’ diyeceğiz” dedi.- akarhaber

Ardahan Çamlıçatak Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Özgen Özdemir, dernek lokalinin de bulunduğu Gebze Mevlana Mahallesinde muhtarlığa aday olduğunu açıkladı.

Hemşehrilerine danışarak adaylığını açıklayan Özdemir, “Biz bugün Mevlana Mahallesi’nde, önümüzdeki dönemde yapılacak yerel seçimlerde muhtar adayı olmak niyetiyle yola çıktık. Her bölgeden çevresinde sayılan, sevilen, temiz insanlarla görüşmeler gerçekleştirdik. Görüş, öneri ve onay aldık. Bugün de köylülerimiz ve siz dostlarımızın onayıyla mahallemizde muhtar adayı olmak istediğimizi kamuoyuna duyurmak istiyoruz” diye konuştu.

“BİRLİKTE YÖNETELİM”

Mahallenin sorunlarını hep birlikte çözeceklerini söyleyen Özdemir, “Sorunlar tek başına çözülecek durumda değildir. Halk, sorunları karşısında örgütlü bir yapı içerisinde olmalı. Biz muhtar adayı ya da muhtar olduğumuz süreçte mahallemizin sorunları hep birlikte çözme uğraşı içerisinde olacağız. Bir değişimi bu mahallede ortaya koyacağız. 4 yıllık dernek başkanlığı sürecinde köylülerimiz neler yaptığımızı biliyor. Aynı şeffaflığı, aynı dayanışmayı, aynı birlikteliği bu mahallede yaşayan bütün insanlar için ortaya koyacağız. ‘Mahalledeki sorunları ben yaparım, ben çözerim’ demeyeceğiz, böyle bir vaadim yok. ‘Biz yapacağız’ diyeceğiz. ‘Birlikte yönetelim’ diye yola çıkacağız. Mahallemizi hep birlikte yöneteceğiz” dedi.

“HAYIRLI OLSUN, DESTEKLİYORUZ”

“Sorunları halk ile birlikte tespit edecek, çözüm önerilerini de birlikte ortaya koyacağız” diyen Özdemir, “Bu memlekette kadınlar da var. Onlar ikinci sınıf vatandaş değil. Bu mahallede kadınların birlikte hareket etmediği, birlikte mücadele vermediği hiçbir sorun çözülemez. Biz kadınlarımızla, gençlerimizle, işçilerimizle, emeklilerimizle birlikte hareket edeceğiz. Bundan sonra hepimize büyük işler düşüyor. Seçim sürecinde her sokaktan en az bir temsilciyi tespit edeceğiz. Her apartmanda, her sokakta toplantılar yapacağız” diye konuştu.

“Şimdi size soruyorum arkadaşlar; mahallemizin muhtar adayı olmamıza ne diyorsunuz?” diyen Özdemir, lokalde bulunan herkesten “Hayırlı olsun, destekliyoruz” cevabını aldı. Özdemir’in bu kararı alkışla karşılandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica