Genel

Oje ile ayakkabınızın ömrünü uzatmak artık kendi elinizde

Oje ile ayakkabınızın ömrünü uzatmak artık kendi elinizde Ojenin farklı kullanım alanları günlük hayatınızı kolaylaştırabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte ojenin günü kurtaran kullanım alanları… Oje ile ayakkabınızın ömrünü uzatmak artık kendi elinizde detaylar haberimizde…

Oje ile ayakkabınızın ömrünü uzatmak artık kendi elinizde

Günlük hayatta biz kadınlar aksesuar olarak kullandığımız kıyafetlere uygun olan aksesuarlar tercih ediyoruz. Ancak bazı aksesuarlar cilt ile temas ettikten sonra ciltte kızarıklık gibi bazı sorunlar görülmektedir. Ne şık bir görünümden vazgeçiyoruz ne de sağlığımızdan ödün veriyoruz. Bu tarz durumlarda altın ve gümüş dışındaki metallere alerjiniz varsa, takılarının cildinizle temas eden kısımlarına şeffaf oje sürebilirsiniz.

Tencere, çaydanlık gibi emaye eşyaların üstündeki çatlakları aynı renk ojeyle boyayarak kapatabilirsiniz.

Çok sevdiğiniz bir ayakkabının ömrünü uzatmak için şeffaf oje işinizi kolaylıkla görebilir. Mesela bazı ayakkabıların kullanımı arttıkça ayakkabının yüzeyinde soyulmalar görülebilmektedir. Bu durumda ayakkabınızın üstüne bir parça aynı renkte oje sürerseniz fark edilmez.

Anahtarların üst kısmını farklı renkteki ojelerle boyarsan karıştırmazsınız. Eve girerken bodrumun anahtarıyla kapıyı zorlamazsınız.

Dikiş yapacağın zaman ipi iğneden geçirmekte zorlanıyorsanız ucuna biraz şeffaf oje sürebilirsiniz. Böylece işiniz kolaylaşacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica