Genel

Odabaş: Necmi Bulut Güç Zehirlenmesi Yaşıyor

Odabaş: Necmi Bulut Güç Zehirlenmesi Yaşıyor

Necmi Bulut, Koto’nun Kurumsal Yapısına Zarar Veren, Üyelerinin Yüzüne Telefonu Kapatan Başkan Olarak Tarihe Geçecek! – akarhaber

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, KOTO Başkanı Necmi Bulut’la arasında yaşanan istemsiz olayın üzüntüsüyle bir açıklama yaptı.

Odabaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Yaklaşık 40 yılı aşkın bir zamandır Kocaeli Ticaret Odasının üyesiyim, onlarca şirket açıp kapattım, hala da aidat ve ciddi paralar ödemeye devam ediyorum.

Birkaç gün önce Kocaeli Ticaret Odası başkanı Necmi Bulut’u telefondan aradım. Şu anda işten çıkarılan 7 personelden, yıllardır tanıdığım, dürüstlüğünden, liyakatinden ve üyelere her konuda yardımcı oluşundan, odanın parasını kendi parasından fazla muhafaza ettiğine inandığım, Adem Aykaç’la bir sorununun olup olmadığını sordum. Hiç bir sorununun olmadığını ifade ettikten sonra, ‘dışarıdan kurumuma müdahale edilmesine müsaade etmem’ şeklinde 180 derece ters bir ifadede bulundu. Ben şok oldum ve bu esnada hiç beklemediğim biçimde ‘telefonu yüzüme kapattı.’

Peşinden Başkan vekili Murat Barış’ı aradım, durumu anlattım, zaman zaman böyle hatalar yaptığını, görüşüp geri döneceğini söyledi, henüz dönmedi.

Bugün basından öğrendiğime göre, 7 personelin işine son vermiş. Elbette bunlar yasal haklarını kullanacaklar ve biz muhtemelen tazminatlarını ödemek zorunda kalacağız.

Koto’nun 43 Yıllık Üyesi Olarak Necmi Bulut’a Soruyorum?

1.Bu kriz döneminde bu personeli neden çıkarttınız?
2.Biz sizin patronunuz olarak sahip olduğumuz personel hakkında bilgi alma hakkına sahip değil miyiz?
3.Muhalefetsiz kalınca güç zehirlenmesine mi kapıldınız?
4.Tüm yetkileri elinize alarak, kontrolsüz, hesapsız bir devir mi başlatıyorsunuz?
Saygılarımla

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica