Genel

Odabaş: ‘Macit Haldız ve Ak Parti yöneticilerinden tehdit alıyorum’

Odabaş: ‘Macit Haldız ve Ak Parti yöneticilerinden tehdit alıyorum’Odabaş; “Binanın inşaatını yapan Macit Haldız dan tehdit, hakaret ve saldırılarla karşılaşıyorum. Bu konularda Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığında 20 civarında dosya mevcut olup hiç birisinden sonuç alamadım” dedi. detaylar haberimizde…

Odabaş: ‘Macit Haldız ve Ak Parti yöneticilerinden tehdit alıyorum’

Ak Parti Kocaeli il ve İzmit ilçe binasının bulunduğu, Macit Haldız tarafından yapılan Ak İş Merkezinin yöneticisi Bahri Odabaş, yıllardır sürdürdüğü mücadelesinden sonuç alamıyor. Bahri Odabaş’ın en son poster ve reklam afişlerinin indirilmesi için kiraladığı vinç ve ekibi polis barikatıyla engellenmişti.

Tüm girişim ve eylemlerinin ardından hiçbir makamdan sonuç alamayan Odabaş, bu defa da tehditlerle susturulmaya çalışıldığını iddia eden bir suç duyurulu açıklama yaptı.

Odabaş, Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduğunu içeren açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı ve Tüm Başsavcılara Açık Suç Duyurusu… 21.01.2020

Ak Parti Kocaeli il ve İzmit İlçe Başkanlıklarının da içinde bulunduğu, Körfez Mahallesi d 100 Karayolu kenarı NO 21 de bulunan Ak İş Merkezinin yöneticisiyim.

Uzun zamandan beri Yöneticisi olduğum Kat Maliklerinin haklarını koruduğum için Ak Parti yönetiminden ve Binanın inşaatını yapan Macit Haldız dan tehdit, hakaret ve saldırılarla karşılaşıyorum. Bu konularda Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığında 20 civarında dosya mevcut olup hiç birisinden sonuç alamadım.

19.01.2020 tarihinde, ekteki belgelerde de görüleceği üzere Binanın ortak alanlarına izinsiz asılan ve kiraları ve borçları ödenmeyen, Genel Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve Ak Partiye ait poster ve reklamların indirilmesi için giden vinç ve ekibe engel olunmuş ve daha sonra tehditler devam etmektedir.

En son Macit Haldız’ın yeğeni ve çalışanı Hüseyin Haldız, Amcamın oğlu Muhammet Odabaş‘ı 0532 6..1..2 Nolu telefonu defalarca arayarak beni ve ailemi tehdit ve taciz etmeye devam etmektedir.

Bana ve aileme bir zarar dokunduğu takdirde tüm sorumlular Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Başkan Yardımcısı İshak Yıldırım, Macit Haldız ve Hüseyin Haldız dır.
Bu şahıslar hakkında yasal işlem yapılmasını talep ederim.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica