Genel

Odabaş: “25 Yıldır Seçim Yapmadan 32500 Aileyi Soyan İhlasa Sahip Çıkmayın!”

25 Yıldır Seçim Yapmadan 32500 Aileyi Soyan İhlasa Sahip Çıkmayın!

Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedeler Dayanışma Derneği Başkanı Bahri Odabaş, İhlas Holding kuruluşu olan Kuzuluk Kaplıca Evleri Devremülkzedelerini temsilen Cumhurbaşkanına çağrıda bulundu- akarhaber

Cumhurbaşkanına Açık Çağrı!

Sayın Cumhurbaşkanım, yaklaşık 25 yıldan beri, Sakarya Akyazı Kuzuluk ihlas Kaplıca Evlerinde, 1470 Dairelik sitede, 32500 Devremülk sahibi aile, tapulu mülklerinde, her yıl yapılması gereken Genel Kurula katılamıyor. Daireleri satmadan yönetimi elinde bulunduran İHLAS, dairelerin tamamını bize sattıktan sonra, 25 yıldan beri Genel Kurula gelmiyor. Topladığı, yılda 100 MİLYON TL’nin hesabını vermiyor. Seçilemeyeceğini bildiği için Genel Kurula gelenleri ya site kapısından sokmuyor. İçeride olanları özel güvenliğe tartaklatarak uzaklaştırmaya çalışıyor. Toplantı salonunu kilitli tutuyor. Dışarıda genel kurul yapıp kendi aralarından seçtikleri yönetime de yine site özel güvenliklerini kullanarak yönetimi teslim etmiyor!

Mahkemelere açtığımız davalar bir yılı geçtiği veya Hakim ve Savcılara, vali ve kaymakamlara ve jandarmaya yapılan siyasi baskılarla bugüne kadar, bir tane devremülkü bile olmayan, İHLAS Holdinge bağlı bir şirket bu siteyi yönetiyor!

Bu yıl organize olan devremülk sahipleri, siyasi partileri, sivil toplum kuruluşları, basın ve yayın kuruluşları ve uzman Avukatlarımızla 06 Ocak 2024 Cumartesi günü seçime gideceğiz.

Valilik ve Kaymakamlara seçim güvenliği için yazılarımızı yazdık. Olay çıkmaması için, Akyazı Başsavcısı ile de randevu alabilirsek görüşeceğiz.

Sizden talebimiz, %90’nı size oy veren devremülk sahiplerinin yasal haklarını kullanabilmeleri ve bu soygun ve işgalin son bulması için, ihlasa siyasi baskı için destek vermemenizdir.
İletişim: 0532 3073899

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica