Bilim-Teknoloji

“Nasa Uzaylılarla Bağlantı Kuruyor”

Anonymous, “Nasa Uzaylılarla Bağlantı Kuruyor”. Dünyaca ünlü hacker grubu Anonymous haberinde, Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi Nasa’yla ilgili şok bir iddia ortaya attı. Grubun iddiasına göre, Nasa kısa süre içinde dünya dışı yaşamın varlığını açıklayacak! “Nasa Uzaylılarla Bağlantı Kuruyor” diyen Anonymous bir hacker gurubudur.

“Nasa Uzaylılarla Bağlantı Kuruyor”

Hacker topluluğu Anonymous, Nasa ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Bir süredir sessizliğini koruyan Anosymous’un uzun zaman sonra ortaya attığı bu iddiaya göre uzaylılar bilimsel açıdan da kanıtlanmak üzere! Yani dünya dışı yaşam mümkün ve Nasa da bunu çok yakın zamanda açıklayacak.

“NASA UZAYLILARLA BAĞLANTI KURMA EŞİĞİNDE”

Dünyanın en etkili hacker topluluğu, bağlantılı olduğu Youtube hesabı üzerinden tüm insanlığı ilgilendirecek bir açıklama yaptı. Videoda NASA’nın sözcülerinden Profesör Thomas Zurbuchen’in ABD Bilim, Uzay ve Teknoloji Komitesi’nin nisan ayında yapılan toplantısında söz alarak, dünya dışı yaşamın varlığını ilan ettiği belirtiliyor. Buna göre, Nasa’nın uzaylılarla bağlantı kurmanın eşiğine geldiği ifade ediliyor.

Haberi yapan İngiliz gazetesi Independent, Zurbuchen’ın videoda şu ifadelerde bulunduğunu iddia etti:

“Medeniyetimiz, evrende uzaylıların varlığını keşfetmek üzere. Spesifik olarak uzaylı yaşamını araştıran tüm farklı aktivite ve misyonlar hesaba katıldığında, tarihteki en kapsamlı ve emsalsiz keşiflerden birini yapmanın eşiğindeyiz.”

Anonymous’un bu son açıklamasından sonra gözler Nasa’ya çevrildi. İddiaların ne oranda gerçeği yansıttığı merak konusu…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica