Siyaset

Nacho Sanchez Amor’dan DEM Partili Gergerlioğlu’na özel ziyaret!

Nacho Sanchez Amor’dan DEM Partili Gergerlioğlu’na özel ziyaret!

Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor, DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’na TBMM’nde özel ziyaret gerçekleştirdi- akarhaber

Avrupa Parlamentosu Daimi Türkiye Raportörü Nacho Sanchez Amor DEM Parti Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nu TBMM’nde odasında ziyaret etti. Toplantıda KHK ile ihraç edilen kamu emekçileriyle de bir araya geldi.

Amor: Yaşanan sıkıntıların farkındayız!

Nacho Sanchez Amor DEM Parti Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu ve KHK ile ihraç edilen kamu emekçileriyle bir araya geldi.

KHK ihraçlarının mağduriyeti 7 buçuk yılı aşkın bir süredir devam ediyor!

Görüşmede, ihraç edilen kamu emekçilerinin başta yargı süreçleri olmak üzere yaşadığı sorunlar ele alındı. KHK ihraçlarının mağduriyetinin 7 buçuk yılı aşkın bir süredir devam ettiği bilgisinin verildiği toplantıda büyük bir insani mahrumiyet yaşandığı belirtildi.

AİHM’in Yüksel Yalçınkaya kararının uygulanmasının takipçisi olduklarını belirten Amor, gereken adımları atacaklarını ifade etti.

AİHM’in Yüksel Yalçınkaya kararına rağmen iktidarın hiçbir adım atmadığı ifade edilen toplantıda Amor, hukuksuzluğun farkında olduklarını ifade etti ve Avrupa Birliğine girişin Türkiye’nin demokratikleşmesi ile mümkün olabileceğini söyledi. Konunun takipçisi olduklarını belirten Amor, gereken adımları atacaklarını ifade etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica