Siyaset

Millet İttifakı Körfez adayı Şirin’den yenilikçi anlayış

Millet İttifakı Körfez adayı Şirin’den yenilikçi anlayış Salih Şirin; işsizliğin Körfez’de de büyük sorun olduğunu söyleyerek, iş istihdamına özellikle dikkat çekti. Bu soruna çare olarak Körfez halkına iş alanlarını ne şekilde gerçekleştirecekleri hakkında açıklama yaptı. detaylar haberimizde…

Millet İttifakı Körfez adayı Şirin’den yenilikçi anlayış

Millet İttifakı İyi Parti Körfez Belediye Başkan adayı Salih Recep Şirin değerli Körfez halkının hak ettiği adil ve şeffaf belediyeciliği için aday olduğunu belirtti. Değerli Körfez halkının yaşadığı eksikliklerin ve problemlerin giderilmesine yönelik gerçekleştireceği projeleri; geleceğe dair yenilikçi düşüncelerini anlattığı bir tanıtım çekimi gerçekleştirdi.

Körfez’de siyaset…

Şirin, daha önceki seçimlerden kaynaklanan sorunlara değindi. Yirmi yıldır kalkınamayan ve gelişmek yerine geriye giden Körfez‘in durumunu artık daha net gören Körfez halkının ve siyaset yapmış; hala siyaset yapan arkadaşlarının da Körfez‘de aday olmasına dair isteklerini ilettiği; Ve önemli görüşmeler sonucunda aday olmaya karar verdiğini dile getirdi.

Birlikte çalışacağı Meclis Üyelerini Körfez halkı tarafından tanınan, sevilen, sayılan, vizyon sahibi, alanlarında tecrübeli kişilerden tercih ettiğini; Ve hep birlikte Körfez‘imizi yenilikçi bakış açısıyla hak ettiği konuma getireceklerini dile getirdi.

“Halkımıza belediyenin kapısı daima açık olacaktır”

Seçim çalışmaları esnasında halkımızın belirtmiş olduğu “Belediye başkan adaylarının seçimi kazanıp başkan olduktan sonra vatandaşa karşı olan ilgisinin yok olduğu ve vatandaşların başkanla görüşememesi” durumuna şaşırdığını; kendisinin belediye başkanı seçildikten sonra, belediye makam kapılarının şeffaf yapılarak değerli Körfez halkının belediye başkanı ile doğrudan görüşmesini mümkün kılacağını belirtti. Halka, kapılarının daima açık olacağına söz verip ve içlerinin rahat olmasını gerektiğine vurgu yaptı.

Yeni bir Körfez için Körfez halkına çağrı…

Yönetime geldikten sonra, adil ve dürüst çalışma anlayışını benimseyerek bir belediyenin halkına sunması gereken tüm hizmetleri en iyi şekilde sunacaklarını belirterek; tüketilen değerlerimizi yeniden canlandıracak projeleri üzerinde durarak eskimeye yüz tutmuş ve kaybolan değerlerimizi geri kazanma sözü verdi. Şirin ayrıca, ülkemizde yaşanan en büyük sorunlardan olan işsizliğin Körfez‘de de büyük sorun olduğunu söyleyerek; iş istihdamına özellikle dikkat çekti. Bu soruna çare olarak Körfez halkına iş alanlarını ne şekilde gerçekleştirecekleri hakkında açıklama yaptı. Donanımlı bir ekiple yola çıktıklarını belirten Şirin; yeni bir Körfez için Körfez halkına çağrıda bulunarak; “Şirin, Körfez’e iyi gelecek” diyerek sözlerini tamamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica