Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Mikail Kalyoncu Başiskele Muhtarlarını ziyaret etti

Mikail Kalyoncu Başiskele Muhtarlarını ziyaret etti … KARBAFED’in Mahalle sakinlerinden yönetim kurulu üyesi Vahit Kuzu ve Selçuk Çelebi ziyarette Kalyoncu’yu yalnız bırakmadılar. detaylar haberimizde…

Mikail Kalyoncu Başiskele Muhtarlarını ziyaret etti

Kocaeli Artvin Batum Havalisi Dernekleri Başkanı Mikail Kalyoncu Bugün yine Başiskele muhtarlarını ziyaret etti

Mikail Kalyoncu Başiskele Muhtarlarını ziyaret etti
Mikail Kalyoncu Başiskele Muhtarlarını ziyaret etti

Her zaman gönüllere giden yolların keşfinde uzman olan başkan Mikail Kalyoncu muhtarları ziyaret ederek sorunlarını dinledi ve ortak çözümü konuştular.

Başiskele Körfez Mahallesi Muhtarı Nihat Ala’nın muhtarlık bürosunda yaklaşık 2 saatlik görüşmede Körfez Mah. Kıvırcık Mustafa Sk. No: 2 Başiskele/Kocaeli adresindeki görüşmede diğer mahalle Yeşilkent Mah. Muhtarı Mehmet Şahin ve Sepetlipınar Mahalle Muhtarı Osman Özer’in katılımı ile daha çok sorunlar üzerinde yoğunlaşan sohbette arada kurulan samimi diyaloğun sürdürülmesi üzerinde anlaştılar. Samimi diyalog içerisinde gerçekleşen sohbette sorunlar masaya yatırıldı, çözüm konusunda ise birlikte hareket edilmesi kararlaştırıldı.

Mahalle sakinlerinden KARBAFED yönetim kurulu üyesi Vahit Kuzu ve Selçuk Çelebi ziyarette Kalyoncu’yu yalnız bırakmadılar.

KARBAFED Başkanı Mikail Kalyoncu, ”Yerel yönetimlerin ilk basamağı olan muhtarlarımız yerel noktada mahallenin tüm sorunlarına vakıftır. Mahallesinde ikamet eden tüm vatandaşların sosyal ve ekonomik durumları hakkında bilgiye de sahiptirler. STK yöneticileri olarak muhtarla devamlı irtibat halinde olup kendilerine destek vermeye devam edeceğiz” diyerek sözlerine devam etti.

Başta Muhtar Nihat Ala, Mehmet Şahin ve Osman Özer bu ziyaretten oldukça memnun oldular. Başkan Mikail Kalyoncu muhtarlara ihtiyaç sahibi ailelere verilmek üzere gıda kolisi yardımında bulundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica