Siyaset

Mecliste Terörist İstemiyoruz Hdp/Dem Parti Kapatılsın!

Mecliste Terörist İstemiyoruz Hdp/Dem Parti Kapatılsın!

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), “Mecliste Terörist İstemiyoruz” kampanyasını duyurdu. HDP/DEM Parti’nin PKK’nın bir organı, bir kolundan başka bir şey olmadığını ifade eden liseliler, “Gazi meclisimizde teröristlerin yeri yoktur” dedi- akarhaber

HDP/DEM Parti’nin kapatılması için Türkiye’nin dört bir yanında imza kampanyası başlatıldı

‘TÜRK MİLLETİNİN BİRLİĞİNİ HEDEF ALAN BU PARTİDEDİR’

Liseliler, aleni bir şekilde Türk milletinin birliğini hedef alan HDP/DEM’e seslendi. “PKK’nın özerklik bildirilerini kabul ve ilan eden, ‘Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz’ diyenler, DEM Parti’ye liderlik etmektedir. Doğu ve Güneydoğu bölgelerimizi ‘Kürdistan’ olarak tanımlayanlar yine bu partide görev almaktadır. Kongrelerinde, PKK’nın marşlarıyla halaylar çeken bu partidedir. Sıra arkadaşlarımızı okullarından koparıp dağa kaçıran, PKK’ya militan devşiren merkezler bu partilerin il ve ilçe başkanlıklarıdır. Belediyeleri PKK’nın Türk Ordusu’na karşı eylemlerine yardım ve yataklık eden partiler bu partilerdir” dedi.

‘BU PARTİLERİ KAPATMAK İÇİN DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ?’

Anayasa Mahkemesi’nin aldığı kararı tanımayan Türkiye Liseliler Birliği, “HDP, YSP, DEM Parti… İsimleri değişiyor, maskeleri değişiyor. Hepsi, ABD tarafından yönetilen PKK’nın kendisidir. Bu partileri kapatmak için daha neyi bekliyoruz?

Türk Ordusu, dağda terörist bırakmazken Gazi Meclisimizin kürsülerinde, kravatlı teröristlerin konuşmalar yapması, Mehmetçiğimize ihanettir. HDP/DEM Parti Meclisimizin ortasına bırakılmış bir bombadır. Bu ihaneti kabul etmiyoruz!

‘HDP/DEM İLE KOL KOLA GİRENLERE MEYDAN OKUYORUZ!’

Bu ihanet herkesin gözü önünde yaşanırken Anayasa’nın gereğini yapıp PKK’nın siyasi kolunu kapatmayan, hatta seçimlerde milyonlarca lira seçim yardımı alması için engelleri kaldıran, devletimizi teröre karşı zaaf içine düşüren Anayasa Mahkemesi’ne de HDP/DEM Parti’yi PKK’dan ayırıp meşru gösterenlere, onlarla kol kola girenlere de meydan okuyoruz!” vurgularını yaptı.

‘GAZİ MECLİSİ TERÖRİSTTEN KURTARIP YENİDEN MİLLETİN MECLİSİ YAPACAĞIZ’

Gelecekte söz sahibi olan gençler, HDP/DEM Parti’nin kapatılmasını talep etti. “Türk gençliği olarak, Atatürk’ün Gençliğe Hitabesi’nden aldığımız görevle sesleniyoruz: Meclisimizden teröristleri kovacağız. Gazi Meclisi, yeniden milletin meclisi yapacağız” diyerek imza kampanyasına çağrı yapan gençler 81 ilde tüm meydanlarda çalışmalara başladıklarını ilan etti.

İşte o paylaşım:

https://x.com/liselibirligi/status/1749378953138069583?s=20  

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica