Genel

Köşe yazarımız ünal atabay bugün canlı yayınla estv de

Köşe yazarımız ünal atabay bugün canlı yayınla estv de akarhaber.com yazarlarımızdan ünal atabay estv de canlı yayınla ekranlarda olacak. saat 14.00’te başlayacak olan canlı olarak yayınlanacaktır. Haber/program formatında yayınlanacak program estv‘den canlı olarak yayınlanacaktır.

Köşe yazarımız ünal atabay bugün canlı yayınla estv de

Yaklaşık 6 aydır hazırlık yayın aşamasında olan akarhaber.com haber sitesinde köşe yazarlığı yapan Ünal Atabay’ın ayrı bir okuyucu kitlesi bulunmaktadır. Yaşamın gerçekliğiyle ilgili olan ve okumayı seven okurlarımızın takip ettiği yazarımız bu güne kadar 10 kez siz okurlarımızla buluştu.

Ünal Atabay; İçimizi Yakan Helikopter Kazası, Bedelli Askerlik Olmalı mı?, Yaratıcı Düşünme Üzerine, Adalet Yürüyüşü’nden Öğrendiklerimiz, Altı Buçuk Cephede Savaşa-Çatışmaya Hazır Olmak (Türkiye) – 1, Altı Buçuk Cephede Savaşa-Çatışmaya Hazır Olmak (Türkiye) – 2, Altı Buçuk Cephede Savaşa-Çatışmaya Hazır Olmak (Türkiye) – 3, PKK’nın Korkusu; SİHA ve İHA’lar, Tehdit odaklı yerine Ulusal menfaatleri özeten yapılanma, idlib harekâtı ve olası seyri… başlıklı yazılarını sizlerle paylaştı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica