Genel

Kocaman NTV Ekranlarından Kartepe’ye Davet Etti

Kocaman Ntv Ekranlarından Kartepe’ye Davet Etti

İstanbul ve çevre illerine yakınlığı ve ulaşım alternatiflerinin sağladığı kolaylık sebebiyle en cazip ve 4 mevsiminde ayrı güzelliklerde yaşandığı Kartepe, bayram tatilcileri için hazır

Yaklaşan Ramazan Bayramı sebebiyle turizm yoğunluğunun artması beklenen Kartepe’de keyifli, huzurlu ve güvenli bir bayram tatili geçirilmesi için gerekli tüm tedbirler alındı. NTV Kocaeli Temsilcisi Cemal Kaplan’ın hazırladığı özel haber ile NTV mikrofonuna açıklama yapan Kartepe Belediye Başkanı Av. M. Mustafa Kocaman, “Kartepemiz konumu itibariyle çok özel bir yere sahip olup, yılın 365 günü sıkılmadan tatil yapılabilecek bir lokasyondur. Huzur, güven, doğal güzelliklerimiz, isteyene sakinlik, isteyene macera ve adrenalin tutkunlarına bir çok seçenek ve birbirinden keyifli alternatifler sunmaktadır. Bu özelliği ile Kartepe’ye sadece kış kayak merkezi demek haksızlık olur. Dört mevsiminde ayrı güzellikte yaşanabileceği bir yer olan Kartepemiz, her daim hem hemşehrilerimizi hem de tatilcilerimizi ağırlamaya hazır. Günübirlik ve hafra sonu turizmde en cazip noktalardan biriyiz. Gelen misafirlerin tekrar gelmek için sabırsızlandığı, Kartepemize daha önce hiç gelmeyenlerin ilk fırsatta tatil rotaları arasına eklemelerini tavsiye ediyorum. Bu vesile ile Ramazan Bayramımızı kutlar, tüm milletimize sağlık ve afiyet dilerim.

KARTEPE’DE BAYRAMDA TURİZM YOĞUNLUĞU BEKLENİYOR

İlimizin duayen gazetecilerinden NTV Kocaeli Temsilcisi aynı zamanda Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cemal Kaplan’ın derlediği özel haber ile Kartepe’nin eşsiz güzellikleri de NTV ekranlarından yayınladı. Kocaeli ve Kartepe turizmine tanıtımına katkı sağlayan bu çalışma için Başkan Kocaman, Cemal Kaplan’a teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica