Genel

Kocaeli MMO, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ile buluştu

Kocaeli MMO, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ile buluştu … Toplantıda ICLEI Sürdürülebilir Yerel Yönetimler Platformu ve Döngüsel Şehirler Protokolüne imza atan İzmit Belediyesi’nin yaptığı çalışmalardan bahsedildi. detaylar haberimizde…

Kocaeli MMO, İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ile buluştu

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası ve Makine Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi bir araya gelerek ortak çalışma grupları kurulmasını kararlaştırıldı

İzmit Belediyesi STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri, Makine Mühendisler Odası Kocaeli Şubesi Yönetim Kurulu ile MMO Uygulama Merkezi’nde bir araya geldi. Belediye çalışmalarıyla ilgili bilgilendirmenin yapıldığı toplantıya STK ve Esnaf Masası Koordinatörleri Birol Sağlam, Eray Bodur, Cem Serhat Dayanç ve Nurullah Özel, Meclis Üyesi Devrim Bal, Strateji Geliştirme Müdürü ve MMO Ankara Şube eski Başkanı Cemal Taki Şahan, MMO Kocaeli Şube Başkanı ve TMMOB İKK Genel Sekreteri Murat Kürekçi, MMO Kocaeli Şube Müdürü Alpslan Güven ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

HÜRRİYET’E TEŞEKKÜR ETTİLER

MMO Kocaeli Şube Başkanı Murat Kürekçi ve yönetim kurulu üyeleri, sosyal belediyecilik ve katılımcı bir yönetim anlayışının bir göstergesi olan bu ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi. Özellikle seçim öncesi bir çalışma olmamasının da çok değerli olduğunu vurgulayarak İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’ teşekkür ve selamlarını ilettiler. Toplantıda, güncellenen 2022 – 2024 Stratejik Planında “Katılımcı Bütçe’nin hayata geçirilmesini önemi vurgulandı.

ORTAK ÇALIŞMA GRUPLARI

İzmit Belediyesinin, Dünyada 125 ülkede 2 bin 700 yerel yönetimin yer aldığı, ülkemizde 13’üncü belediye olarak üyesi olduğu ICLEI Sürdürülebilir Yerel Yönetimler Platformu ve Döngüsel Şehirler Protokolüne imza atan ilk belediye olmasının çevreye duyarlılığının yanında, kentimizin dünya çapında tanınırlığının da artması nedeniyle öneminden bahsedildi. Meslek odalarının İzmit Belediyesinden beklentilerinin ifade edildiği toplantıda ortak çalışma grupları kurularak sorun ve taleplere çözüm üretilmesi kararlaştırıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica