Sağlık

Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden İGSAŞ’a Teşekkür Plaketi!

Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nden İGSAŞ’a Teşekkür Plaketi!

Kurulduğu günden bu yana insan odaklı yaklaşımıyla sosyal sorumluluk projelerine imza atan İGSAŞ, bu alandaki çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.- akarhaber

2022 yılında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir kliniğini donatan İGSAŞ, yakın zamanda ikinci kez diş üniti bağışında bulunarak bir odanın tefrişatını daha üstlendiğini duyurdu.

Türkiye’nin en büyük gübre üreticisi İGSAŞ, Türk tarımına ve sanayisine katma değer yaratmasının yanı sıra son yıllarda hız verdiği sosyal sorumluluk faaliyetleriyle de sektöre öncülük etmeyi sürdürüyor. 2022 yılında Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nin bir kliniğini donatan İGSAŞ, yakın zamanda ikinci kez diş ünite bağışında bulunarak bir odanın daha tefrişatını daha üstlendi.

Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi tarafından 11 Temmuz günü düzenlenen törende İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal’a teşekkür plaketi takdim edildi. Tören, İGSAŞ yöneticilerinin yanı sıra Körfez İlçe Kaymakamı Uğur Kalkar, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, Körfez Belediyesi Başkanvekili İbrahim Çırpan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törende kısa bir konuşma yapan İGSAŞ Genel Müdürü İlkay Ünal, “İGSAŞ olarak kurulduğumuz günden bu yana insanların hayatına dokunan, fayda sağlayan çalışmalara odaklandık. ‘İnsan odaklı’ yaklaşımımızdan taviz vermeyerek bulunduğumuz bölgeye ve insanımıza değer katmaya devam eden yenilikçi projelere imza atmayı sürdürmeyi kendimize misyon edindik. Bu anlamda Kocaeli Körfez Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile olan işbirliğimiz de bizim için çok kıymetli. Bu işbirliğine vesile olan başhekimimiz Zehra Coşkun Salih’e de teşekkür etmek isterim. Kendilerinin değerli katkılarıyla merkezimize ikinci kez cihaz ve mobilya bağışında bulduk. Bu çalışmalarımızın örnek teşkil etmesini temenni ederim. Bir kişinin bile derdine derman olabilmek bizim için tarifi bile olmayan bir mutluluk. Böylesine anlamlı bir çalışmada emeği geçen herkesi şahsım adına yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica