Doğa Tarım

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman’a teşekkür ediyorum

Ülkeyi kurtaracak projelere destek bulabilmek için bakanların ve yetkililerin kapılarını aşındıran MARSİAD Başkanı Odabaş Cumhurbaşkanlığı sarayına kadar kapıları zorlamıştı

Kartepe proje uygulama alanı
Kartepe proje uygulama alanı

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş, 20 yıldır uğraş verdiği “Doğal Tarım ve Hayvancılık Geri Dönüşümlü, Sıfır Atıklı Entegre Üretim Projesi” nihayet halk belediyeciliği yapan belediye başkanları nezdinde karşılık bulmaya başladı.

Uzun zamandır “İktidar, muhalefet partilerinin hepsinin belediyeleri ile bu projeyi hayata geçirebiliriz” diye çok kez çağrılar yapan Odabaş, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a teşekkür etti.

Entegre projesine hayat vermeye çalışan Odabaş, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

Kartepe proje uygulama alanı
Kartepe proje uygulama alanı

“Buğday ve Temel Gıda maddelerimizin büyük bölümünü karşıladığımız Ukrayna ve Rusya’dan ithalatımız tehlikeye girdi. Bugünden itibaren tüm topraklarımızı üretime kanalize etmek zorunda olduğumuzun bilinciyle, bu projeyi hayata geçirmek için iktidar ve muhalefet partilerinin hepsinin belediyelerine çağrı yapmıştık. Yaptığımız çağrılar nihayet karşılık buldu. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ve Kartepe Belediye Başkanı Av. Mustafa Kocaman gerekli arazi tahsislerini yaparak ilk adımı attılar. Henüz büyükşehirle çalışmaları başlatamadık.

Bugün, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman tüm ekibini araziye sevk ederek hızla çalışmaları başlattı. Tüm ekibini çalışma alanına sevk eden Başkan Kocaman’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu projeyle, gübremizi, elektrik ve yakıtımızı hayvansal ve bitkisel atıklardan elde edip doğal ata tohumlarımızı kullanacağımız için, insanlarımız sağlıklı gıdaya kavuşacak, gıda fiyatları %50 ucuzlayacak, mega kentlerden köylere göç olacağından mega kentler rahatlayacak, 5 Milyon işsiz gencimiz iş sahibi olacak, yılda en az 100 Milyar dolar ihracat sağlanacaktır.

MARSİAD olarak çözüm projelerimiz arasında “Tarımsal üretim ve Sanayi üretimi” bulunmaktadır.

Buradan tekrar, İktidar Ve Muhalefete Açık Çağrı yapıyorum. ‘Laf üretmeyi bırakın, icraat yapma zamanı. Tarım ve sanayide planlı bir üretim seferberliğine geçmeden ülkeyi düzlüğe çıkaramayız’…

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica