Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

İzmit Belediyesi, sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını tebrik etti

İzmit Belediyesi, sağlık emekçilerinin 14 Mart Tıp Bayramını tebrik etti

İzmit Belediyesi yöneticileri, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle kentimizde görev yapan hekimleri ve sağlık çalışanlarını ziyaret ederek bayramlarını kutladılar – akarhaber

İzmit Belediyesi yetkilileri, 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle ilimizde faaliyetlerini sürdüren hastaneleri ziyaret ederek sağlık emekçileriyle bir araya geldi. Üniversitesi Hastanesi, Devlet Hastaneleri, Özel Hastaneler, İlçe Sağlık Müdürlükleri, Halk Sağlığı Başkanlığı, Sağlık Sendikası ve Kocaeli Tabip Odası olmak üzere Kocaeli’nin dört bir yanında ziyaretler geçekleştiren İzmit Belediyesi, sağlıkçıların gününü kutladı.

“EMEĞİNİZ ASLA ÖDENMEZ”

İzmit Belediyesi yetkilileri, ziyaretlerde çiçek ve hediye takdiminde bulundular. Ziyaret esnasında sağlık çalışanlarının hayatımızdaki önemini de vurgu yapan yetkililer, “Sağlık kavramının öneminin en yoğun hissedildiği şu günlerde sağlık çalışanlarının emeğinin asla ödenemeyeceğini millet olarak bir kez daha görmüş bulunuyoruz. Mesleğini her şeyin üstünde tutan, büyük özveri ve gayretle mesleğini icra eden tüm sağlık çalışanlarının gününü kutluyoruz” ifadelerini kullandılar.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica