Genel

İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’e açık soru ve çağrı

İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’e açık soru ve çağrı Odabaş; “İş Merkezimizin Terasından binanın üç katının camlarını kapatarak asmış, üç günden beri indirme talebimize cevap vermeyerek kat maliklerinin ofislerinin camlarını kapatarak mağdur etmeye devam etmektedir” dedi. detaylar haberimizde…

İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül’e açık soru ve çağrı

Ak İş Merkezi binasına Ak Parti İzmit belediye başkan adayı Sibel Gönül’ün afişinin izinsiz olarak asılmasına karşı yasal yollardan çıkış yolu arayan Ak İş Merkezi yöneticisi Bahri Odabaş, Sibel Gönül’e son uyarısını yaptı.

Bahri Odabaş yaptığı son uyarı çağrısında şunları söyledi:

“Milletin gönlünü yıkmak için mi yoksa yapmak için mi aday oldunuz?

Ya olduğunuz gibi konuşun veya konuştuğunuz gibi olun!

Ak Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, kimseye sormadan büyük bir afişi, İş Merkezimizin Terasından binanın üç katının camlarını kapatarak asmış, üç günden beri indirme talebimize cevap vermeyerek kat maliklerinin ofislerinin camlarını kapatarak mağdur etmeye devam etmektedir.

Üstelik afişte, memleket işi gönül işi yazmış, cumhurbaşkanı seçim mesajında, gönül belediyeciliği yapacağız diyor!

Bu ne perhiz, ne Lahana turşusu?

Son olarak sesleniyorum… İnsanların gönlüne girmek için aday iseniz, insanlara zarar veren, çalışmalarını engelleyen afişinizi siz kaldırın…

Kaldırmadığınız takdirde vinç firması ile protokolümüz hazır, tüm basın ve yayın kuruluşlarını, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarını davet ederek afişi biz indirip indirme bedelini Sibel Gönül’den yasal yollardan talep edeceğiz!”

Saygılarımla
Bahri Odabaş
Ak İş Merkezi Yöneticisi

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica