Siyaset

İyi parti Kocaeli ‘çözüm çocuk yasası’ tasarısını hazırladı

İyi parti Kocaeli ‘çözüm çocuk yasası’ tasarısını hazırladıİyi Parti Kocaeli il kadın politikaları başkanlığında, 12 ilçede çocuk istismarı ile ilgili ‘Çocuk tecavüzüne karşı bir çığlıkta sen ver’ imza kampanyası düzenlenmiştir. detaylar haberimizde…

İyi parti Kocaeli ‘çözüm çocuk yasası’ tasarısını hazırladı

 

İyi parti Kocaeli İl Kadın politikalarının başlatmış olduğu ve Türkiye geneline yayılan ‘Çocuk tecavüzüne karşı bir çığlıkta sen ver’ imza kampanyası devam ediyor.

50 bin imza hedefine ulaşılmasıyla birlikte TBMM de kanun tasarısı olarak sunulacak olan yasa tasarısı hazır hale getirildi.

İyi Parti Kadın politikaları Kocaeli il başkan yardımcısı Pelin Dönge tarafından yapılan açıklamada Dönge; “Partimizin Kadın politikaları başkanlığınca başlatılan imza kampanyası 12 ilçemizde hafta sonuna kadar devam edecektir. Hedefimiz 50 bin imza olup, toplanan imzalar çocuk yasasının çıkması için bizzat tarafımızdan; Kocaeli Milletvekilimiz Sayın Lütfü Türkkan’a ve TBMM başkanı Sayın Mustafa Şentop’a ulaştırılacaktır. Tüm halkımızı destekleri için stantlarımıza bekliyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica