Doğa Tarım

HDP’ye ilginç teklif Marsiad başkanı Odabaş’dan geldi

Odabaş: "fındıktan ürettiğimiz katma değerli ürünleri satıp 50 Milyar dolar ihracat ve fındık bölgelerine kurulacak fındığa dayalı sanayide yaklaşık iki milyon işsizimize iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz”

HDP’ye ilginç teklif Marsiad başkanı Odabaş’dan geldiOdabaş; “50 Milyar dolar ihracat ve fındık bölgelerine kurulacak fındığa dayalı sanayide yaklaşık iki milyon işsizimize iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

HDP’ye ilginç teklif Marsiad başkanı Odabaş’dan geldi

“Terörü ve işsizliği kökünden çözecek projelerimizi, Belediyelerinizle birlikte hayata geçirelim”

HDP Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli İl Eş Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Marsiad’ı ziyaret etti.

“7 ilin yerel marketlerinde satışlarımız devam ediyor”

Ziyaret öncesi Fabrikayı gezdiren Marsiad Başkanı Bahri Odabaş, projeleri kapsamında ürettikleri doğal ve katma değeri yüksek ürünleri göstererek; “biz işadamları derneği olarak laf değil iş ve ürün üretiriz, fındığımızı dünya markası yapmak için fındıktan yaklaşık 30 çeşit katma değeri yüksek doğal ve sağlıklı ürünler üretiyoruz, internet üzerinden Türkiye’nin her tarafında, araçlarımızla da 7 ilin yerel marketlerinde satışlarımız devam ediyor. Yakında yurt dışına açılıp, fındığımızı, iki milyar dolara İtalyan firmasına satıp 50 milyar dolar yabancı firmaya kazandırıp fındık üreticilerinin alın terini kaptırırken, bundan sonra inşallah tüm dünyaya, fındıktan ürettiğimiz katma değerli ürünleri satıp 50 Milyar dolar ihracat ve fındık bölgelerine kurulacak fındığa dayalı sanayide yaklaşık iki milyon işsizimize iş imkanı sağlamayı hedefliyoruz” dedi.

Misafirlerine fındıktan ürettikleri, Akgül Kardeşler Organizasyonda yaptırdığı ‘Fındıklı Pide’, yabancı malum markayı geçen, ‘Fındıklı Çikolata’, Cips’e alternatif ürettikleri ‘Baharatlı Fındık’ ve ‘Doğal Tarım Projesi’ kapsamında ürettikleri Kola’ya alternatif ‘Doğal Erik Suyu’ ikram etti.

Samimi hava içinde geçen görüşmede Odabaş; 18 yıldan beri Türkiye’nin kaderini değiştirecek, terör ve işsizliği kökünden çözecek projelerini bakanından cumhurbaşkanına kadar anlatmak için tüm kapıları zorlamasına rağmen hiçbir sonuç alamadığını, bu projeleri isterlerse HDP’li Belediyelerle Güneydoğuda hayata geçirebileceklerini ifade etti.

Kocaeli Milletvekili Dr Ömer Faruk Gergerlioğlu, Odabaş’a kendilerini kabul ederek ikram ve ürettikleri proje ve ürünlere teşekkür ederek; “HDP olarak sizi dinlemeye geldik. Bu proje ve ürünler bizi hayrete sevk etti. Başta Kars Belediye Başkanımız Ayhan Bilgen olmak üzere Eş Genel Başkanlara bu teklifinizi ileteceğim. HDP olarak benzer projelerimiz var. Ancak bu büyük projeleri birlikte hayata geçirmekten mutlu oluruz” dedi.

Milletvekili olarak iki yıllık yaptığı çalışmalarla ilgili dosyayı Odabaş’a teslim etti, Odabaş da proje dosyasını HDP Genel Merkezine iletilmek üzere milletvekiline teslim etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica