Siyaset

Filiz: ‘Seviyesizlik ve Ayrıştırma bunların genel karakteri’

Filiz: ‘Seviyesizlik ve Ayrıştırma bunların genel karakteri’ … Filiz; “Milli birlik ve beraberliğin en güçlü olması gereken bir dönemde bile, sosyal medya hesabında içinde İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet’in de olduğu bir resim ekleyerek “kiralık kahpeler” diyebilmek en basit tabirle bir karakter sorunudur” dedi. detaylar haberimizde…

Filiz: ‘Seviyesizlik ve Ayrıştırma bunların genel karakteri’

İyi Parti İzmit ilçe başkanı AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi Erkan Aksoy‘un TERBİYESİZLİĞİNE çok sert tepki gösterdi.

Sosyal medya üzerinden seviyesiz ve iğrenç paylaşım yapan AKP İzmit Belediyesi meclis üyesi Erkan Aksoy hakkında, İyi Parti İzmit ilçe başkanı Dr. Pelin Coştur Filiz, “karakter sorunu” olarak gördüğü olay için aşağıda yer alan açıklamayı yaptı.

Filiz yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“İnsan artık bunlara ne diyeceğini bilemiyor

AK Parti İzmit Belediye Meclis üyesi (Sayın demeye dilim varmıyor) Erkan Aksoy‘un sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, günümüzde seviyesizliğin ve kinci ayrıştırıcılığın bir karakter haline geldiğini gösteriyor.

Mübarek Ramazan ayına girdiğimiz, milli birlik ve beraberliğin en güçlü olması gereken bir dönemde bile, sosyal medya hesabında içinde İzmit Belediye Başkanımız Sn. Fatma Kaplan Hürriyet‘in de olduğu bir resim ekleyerek “kiralık kahpeler” diyebilmek en basit tabirle bir karakter sorunudur.

İnsanın içinde terbiye ve ahlak mevfumu dejenere olduktan sonra, mensubu olduğu partinin Genel Başkan Yardımcısı Sn. Mahir Ünal‘ın daha dün parti politikası olarak açıkladığı “Sosyal Medya Etik Kuralları“nı okusa da anlamaz.

Bir hafta sonra aynı şahıs utanıp sıkılmadan Anneler Günü’nü kutlayacak.

Paylaşımı yaptıktan sonra gelen yoğun tepkiler üzerine “yanlışlıkla yaptım” diyerek paylaşımını silmek tam da “2 Mayıs Dünya Yalancılar Günü” ne denk gelmesi de ayrıca manidar.

Gerçekten bu kadar rezil ve seviyesiz olmak zorunda mısınız?”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica