Siyaset

Erdoğan 20 ilde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı

Erdoğan 20 ilde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında AKP‘nin İzmir ve Ankara büyükşehir belediye başkan adaylarının da içinde bulunduğu 20 ilde partisinin adaylarını açıkladı. Erdoğan 20 ilde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı detaylar haberimizde…

Erdoğan 20 ilde göstereceği belediye başkan adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan özetle şunları söyledi;

“Sancaktepe’de hayatlarını kaybeden askerlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet diliyorum. Allah milletimizi ve askerimizi korusun.

“Akdeniz’de hakları olmayanlara fırsat vermeyeceğiz”

Akdeniz’de Ege ve Kıbrıs’taki haklarımız meselesi Türkiye’nin üzerinde hassasiyetle durduğu konulardır. Arkasına Avrupa devletlerini alan Yunanistan ve Rum kesiminin davranışları tehdit eder hale gelmiştir. Uluslararası hukuktan doğan haklarımızı sonuna kadar kullanmakta ve buna karşı çıkanlara hadlerini bildirmekte kararlıyız. Fırsatçılık kötüdür, Akdeniz’de hakları olmayan alanlarda ekonomik ve siyasi hakimiyet kurmak isteyenlere fırsat vermeyeceğiz.

Mülteci akını karşısında adeta tir tir titreyenler konu petrol, doğalgaz ve siyasi rant olduğunda birden aslan kesiliyorlar. Ne Doğu Akdeniz’de ne de diğer bölgelerde kendi tezlerimizden en küçük bir taviz vermeyeceğiz.

“Suriye’de DEAŞ yoktur…”

Bölgemizdeki DEAŞ balonunu Türkiye’nin Fırat Kalkanı Harekatı patlatmıştır. Buradan tüm dünyaya sesleniyor ve diyorum ki Suriye’de DEAŞ yoktur, yedekte bekletilen eğitilen birtakım küçük çeteler vardır.

DEAŞ bahanesiyle herkes Suriye’de çıkar ve rant peşinde koşarken biz risk alarak sahaya girdik ve en ağır darbeyi vurduk. İslam’ın başındaki en büyük dertlerden biri olan bu örgütü biz çökertmeye başladık ama DEAŞ’a karşı olduğunu söyleyenler ne yazık ki DEAŞ’a karşı en ufak bir mücadele dahi vermedi.

Türkiye sınırlarında tek bir DEAŞ unsuru kalmadığı halde onbinlerce kişiyi saldıranların derdinin terör olmadığı açıktır. Kandil’deki terör ele başlarının başına ödül koyanlar onların emirleriyle gezenlerle iş tutuyorlar.

Az sonra burada 20 adet büyükşehir adayımızın ismini açıklayacağız. İnşallah Güney Amerika dönüşü kalan adaylarımızın ismini döndüğümüzde onları da açıklayacağız.

Şimdi 20 belediye başkanını açıklıyorum;

“Afyonkarahisar – Mehmet Zeybek (AKP eski il başkanı)
Ankara – Mehmet Özhaseki (AKP Genel Başkan Yardımcısı)
Balıkesir – Yücel Yılmaz (Karasi İlçe Belediye Başkanı)
Bingöl – Erkan Arıkan (Bingöl Gençlik Hizmetleri)
Çanakkale – Ayhan Gider (AKP eski milletvekili)
Çankırı – Hüseyin Boz (Mevcut Belediye Başkanı)
Çorum – Halil İbrahim Aşgın (Hitit Üniversitesi öğretim üyesi)
Eskişehir – Burhan Sakallı
Hatay – İbrahim Güler (AKP İl Başkanı)
İzmir – Nihat Zeybekçi (Eski bakan)
Karaman – Mahsut Sami Şahin (Konya Büyükşehir Belediyesi Başkan vekili)
Konya – Uğur İbrahim Altay (Konya Büyükşehir Belediye Başkanı)
Mardin – Mehmet Vecdi Kahraman
Muş – Feyat Asya
Sakarya – Ekrem Yüce (Çaykur Genel Müdürü)
Sivas – Hilmi Bilgin (Adalet Bakan Yardımcısı)
Tokat – Eyüp Eroğlu (Tokat Belediye Başkanı)
Trabzon – Murat Zorluoğlu (Van Valisi)
Uşak – Mehmet Çakın (AKP İl Başkanı)
Yozgat – Celal Köse (AKP İl Başkanı)

Kalan 21 ili dönüşümüzde inşallah açıklayacağız.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica