Siyaset

En Güzel Bayram Kutlu Olsun

En Güzel Bayram Kutlu Olsun

Sosyalist Cumhuriyet Partisi (SCP) Kocaeli İl Başkanı Gökhan Onater’in 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlama mesajı-akarhaber

Ulusal egemenlik, Milletin iradesidir. Terör örgütlerini halkın karşısına seçenek diye çıkarmak değildir. Atatürk ve silah arkadaşları, teröristlerin seçime girmesi için değil, halkın kendi iradesini ortaya koyarak, halkın halk tarafından halk için yönetilmesini sağlamak amacıyla, saltanatı yok etmiş ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’ni kurmuştur. Bu kutlu olay, Cumhuriyet’in fiilen ilanıdır. Cumhuriyet, herkes demektir. Hiç kimse yasalar karşısında ayrıcalıklı değildir.

2023 Nisanında , eş-dost-akraba-tarikat kayırmacılığı nedeniyle liyakatsiz kadroların işbaşında olduğu AKP iktidarında deprem felaketinde onbinlerce yurttaşımız hayatını kaybetmiş, organizasyonsuzluk her alanda yaşanmış, devlet kurumlarına güven sarsılmıştır.

Yanlış ekonomi politikaları nedeniyle vatandaş patates-soğan alamaz hale getirilmiştir. Milletin malı olan stratejik kurumlar elden çıkartılmıştır. Türkiye, ekonomik alanda Afrika ülkelerinden geriye düşmüş durumdadır.

Dış politikada Türkiye’nin çıkarları savunulmamıştır. Ege’deki adalarımız Yunanistan’a terkedilmiş, ne olduğu belli olmayan milyonlarca Suriyeli, Afgan vb. yurdumuza sokulmuş, Doğu Akdeniz’de Mavi Vatan’dan vazgeçilmiştir.

Eğitim neredeyse yok edilmiş, uzaktan öğretim adı altında okul bilinci unutturulmuştur. Gençler kurtuluşu yurt dışına kaçmakta bulmaktadır.

Bu koşullar altında seçime gidilen bir süreçte iktidarı da muhalefeti de Natocu’dur. Adayları da birbirlerinden farklı değildir. Her türlü terör örgütü (Hizbullah-Fetö-PKK) ve tarikat-cemaat örgütlenmesi bu partiler içinde kendilerine yer bulmuştur. İktidarı da, muhalefeti de gaflet ve dalalet içindedir. Hıyanet içinde olanları da vardır.

Cumhuriyet Devrimini, Tam Bağımsızlığı, Laikliği ve Aydınlanmayı, Atatürk’ü dolayısıyla bilimi esas alan, Türkiye’nin ve emekçi halkın çözümlerini savunanlar ne yazık ki parlamento dışında kalmışlardır.

Bu ahval ve şeraitte dahi vazifemiz, Türk istiklal ve cumhuriyetini kurtarmaktır. Tarihimize ve milletimize güveniyoruz. 100 yıl önce mucizeler yaratan Türk milleti, bugün yine mucizeler yaratacaktır.

Tüm halkımızın Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Kutlu Olsun.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica