Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Down Kafe etkinlikleri Mart ayında da devam edecek

Down Kafe etkinlikleri Mart ayında da devam edecek

Her ay farklı sürpriz etkinliklere ev sahipliği yapan Down kafe, Mart ayındaki etkinliklerine depremzede çocukları ekleyerek devam edecek – akarhaber

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde özel gereksinimli bireyleri desteklemek amacıyla düzenlenen birbirinden renkli ve eğlenceli etkinlikler Mart ayında da devam edecek. Özel gereksinimli bireylerin sosyal becerileri ve özgüvenlerini desteklemek amacıyla faaliyet gösteren Down Kafe’de birbirinden eğlenceli ve eğitici etkinlikler depremzede çocukların katılımıyla sürecek.

TÜM VATANDAŞLAR DAVETLİ

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem felaketi sonrası İzmit Belediyesi kentimize misafir olarak veya kalıcı olarak gelen depremzede çocuklara ve ailelerine yönelik etkinliklerine devam ediyor. İzmit Belediyesi Down Kafe’de, depremzede çocuklara yönelik yapılacak etkinlikler ile çocukları psiko-sosyal açıdan destekleyerek travma sonrası ruhsal iyileşme süreçlerine katkı sunacak. İzmit Belediyesi Down Cafe Mart ayında da tüm İzmitlileri Down Cafe’ye davet ediyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica