Ekonomi

DOĞUMARSİFED’in “Kocaeli İş Dünyası Kurduğu İlişkilerde Güçleniyor” Lansmanı

DOĞUMARSİFED’in “Kocaeli İş Dünyası Kurduğu İlişkilerde Güçleniyor” Lansmanı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Kocaeli Kent Konseyi ortaklığında yapılan Yerel Destek Programı (YEDEP) kapsamında, Doğu Marmara Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (DOĞUMARSİFED) tarafından sunulan “Kocaeli İş Dünyası Kurduğu İlişkilerde Güçleniyor” başlıklı projenin lansman toplantısı gerçekleşti.- akarhaber

Kocaeli Sanayi Odası’nda gerçekleşen lansman toplantısında DOĞUMARSİFED Başkanı Atalay Kaya, DOĞUMARSİFED Başkan Yardımcıları Nilgün Yılmaz ve Kerem Oğuz, DOĞUMARSİFED Genel Sekreteri Ömer Diler, DOĞUMARSİFED yönetim kurulu üyeleri Zuhal Sözer, Nihan Çakıcı, Fahri Örengül, Atay Aydın, Sağlam Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak, KOTO Meclis Başkanı Hüseyin Gezer, DOĞUMARSİFED üye derneklerinden KOSİAD, İZMİTGİAD, YDD, TÜSİAD, KOTİD ve KOİDER’in üyelerinin ve iş dünyasının değerli temsilcileri katıldı.

DOGUMARSİFED YEDEP PROJE LANSMANI
DOGUMARSİFED YEDEP PROJE LANSMANI

CUMHURİYETİN 100. YILINDA SANAYİLEŞME ÖYKÜSÜ SERGİSİ

DOĞUMARSİFED’in buluşmasında Sağlam Metal AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Koçak ve Sağlam Metal Sanat Ve Kültür Programı Yöneticisi Ömer Faruk Arslan’ın katkılarıyla, Sağlam Metal AŞ.’nin kültür arşivinden alınan Cumhuriyet’in 100. yılında Cumhuriyet Fabrikalarını anlatan fotoğraf sergisi gezildi. Toplantının ardından Hakan Koçak’a Atalay Kaya tarafından plaket takdim edildi.

KOCAELİ KENT KONSEYİ’NE TEŞEKKÜR

DOĞUMARSİFED Başkanı Atalay Kaya yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Kocaeli Kent Konseyi’nin STK’ları desteklemek amacıyla oluşturduğu yerel destek programını çok önemsiyoruz. STK’lar bu sayede çok güçleniyorlar. Bu yüzden Kocaeli Kent Konseyi’ne teşekkür ediyorum. DOĞUMARSİFED’E gelecek olursak TÜRKONFED’e bağlı 30 federasyondan sadece 1 tanesiyiz. Kocaeli, Yalova, Düzce ve Bolu illerini kapsıyor. Kapsadığı iller bakımından çok önemli bir bölgeye sahip. DOĞUMARSİFED’i bugün için 6 dernekle temsil ediyoruz. 6 dernek; KOSİAD, TÜSİAD, YDD, İZGİAD, KOTİD ve yeni üyemiz olan KOİDER var. Toplam üye sayımız 1045.”

“BİRLİK VE BERABERLİK BAŞARIYI GETİRİR”

DOĞUMARSİFED Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Sosyal İlişkiler Komisyonu Başkanı Nilgün Yılmaz yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Sosyal ilişikler komisyonumuz tarafından organize edilen bu etkinliğimizde ilk olarak proje amacımıza uygun olarak bir network çalışması gerçekleştirdik. Yaklaşık 1 saat birbirimize iş dünyasının temsilcileri olarak birçok sektörde yer alan firmalar olarak, birbirimizle temas kurarak bir network oluşturduk. Bu çalışmalara DOĞUMARSİFED olarak bütün yıl boyunca devam edeceğiz. İş hayatı rekabetçi bir ortamdan geçerken birlikte hareket etmek ve birbirimize destek olmak önemlidir. Ortak hedeflere ulaşmak için birlikte çalışmanın gücünü biliyor ve buna yönelik projeler hazırlıyoruz. Birlik ve beraberlik başarıyı getiren unsurlardır. Bugün burada olduğunuz için her birinize çok teşekkür ediyorum.”

ÇALIŞTAY PLANLANIYOR

DOĞUMARSİFED Genel Sekreteri Ömer Diler gelecek dönemdeki hedefler ile ilgili yaptığı konuşmada, “Herhangi bir kol sınırlaması olmayan bir çalıştay düzenlemek istiyoruz. Bu çalıştayın devamı da gelecek fakat bu çalıştayda özellikle iş dünyasının yaşadığı sorunların değerlendirmesi, bu sorunlara yönelik çözüm önerilerinin toplandığı ve geleceğe dair beklentilerin raporlandığı ve bir sonucun çıktığı bir çalıştay gerçekleştirmek istiyoruz. Bunun ikincisini de yapacağız. İlk çalıştaydan elde ettiğimiz spesifik konuları biraz daha derinlemesine işleyerek nihai raporumuzu hazırlayacağız. Bizim iş dünyasına katkı sunmak için proje kapsamında hedeflediğimiz diğer faaliyet ise kentimizde iş insanlarına yeni iş olanakları oluşturmak için gerçekleştireceğimiz toplantı. Projemizin önemli faaliyetlerinden biride Kadın İstihdamı ve Eğitim Çalışması” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica