Genel

Devleti Yeniden Yapılandırmadan Bu Acılar Bitmez!

Devleti Yeniden Yapılandırmadan Bu Acılar Bitmez!

MARSİAD Genel Başkanı Bahri Odabaş, yıkıcı depremin ardından yaşanan olumsuzlar üzerine bir yazılı açıklama yaptı – akarhaber

Odabaş, yıkıcı depremin yaşattıkları konusunda alınması gereken derslerin neler olduğuna dair yaptığı açıklamasa şu ifadelere yer verdi:

Siyasetçilerimiz Sivil Toplumu ve Halkı Dinlemediği Müddetçe Bu Acıların Sonu Gelmez!

64 Yıllık hayatı Sivil Toplum kuruluşlarında geçen, hiçbir siyasi partiye üye olmadan hepsini samimi ve objektif bir şekilde takip eden, tüm siyasi partilere eşit yakınlıkta olan bir vatandaş, işadamı ve yönetici olarak bu gerçeği paylaşmak zorunda kaldım.

Bunca uyarı ve kayıplara rağmen son felakette yaşadıklarımız artık siyasetin ve devletin yeniden yapılanmak zorunda olduğunu gösterdi!

Gerek AFAD’ın yapılanmasında ve gerekse zaman zaman Türkiye Depreme Hazır Mı? toplantılarında ve gerekse ‘Ülkenin Kaderini Değiştirecek Projelerimizde’ siyasi partilerin ve ülkeyi yönetenlerin ilgisizlikleri bizi bu hale getirdi!

Artık silkelenerek, Sivil Toplum, Halk, Siyasi Partiler ve ülkeyi yönetenler bir araya gelip bu problemlerin sonlanması için yeniden yapılanmak zorundayız!

Aksi halde bu acılar ve kayıplarda tarih tekerrür edecektir! Saygılarımla”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica