Ekonomi

Demirören Doğan Medyayı alacak krediyi bulamayacak iddiası var

Demirören Doğan Medyayı alacak krediyi bulamayacak iddiası var Davutoğlu döneminde Başbakan danışmanlığı yapan Atılgan Bayar, Demirören Grubunun Doğan Medyayı almak için gerekli krediyi bulamayacağını, devlet bankalarının bu krediyi vermeyeceğini iddia etti. Demirören Doğan Medyayı alacak krediyi bulamayacak iddiası var detaylar haberimizde…

Demirören Doğan Medyayı alacak krediyi bulamayacak iddiası var

İddia, Strateji danışmanından geldi…

Ahmet Davutoğlu’nun başbakanlığı döneminde ‘strateji danışmanlığını yapan Atılgan Bayar, Doğan Medya Grubunu satın aldığı açıklanan Demirören Grubunun gerekli krediyi bulamayacağını iddia etti.

“Taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek”

Twitter hesabından konuyla ilgili paylaşımlar yapan Bayar, “Demirören, Doğan Grubu için taahhüt ettiği parayı ödeyemeyecek. Gerekli krediyi bulamayacak. Bu tweet de burada dursun” diye yazdı.

“Daha ciddi biri olsun”

Bayar, “bu tweet burada dursun’ demeyle geçiştirme, parayı bulursa eşşşek gibi anırırım falan diye de bi iddian olsun..” diyen bir takipçisine ise; “Anırırım. Karşılığında parayı bulamazlarsa kim anıracak? Seni istemem. Daha ciddi biri olsun” yanıtını verdi.

“Tayyip beye gidecektir”

Atılgan Bayar ayrıca şunları yazdı, “Ben hiç bir kamu bankasının Demirören’e Doğan Grubu için kredi vereceğini sanmıyorum. Tayyip beye gidecektir. Oradan da olumlu cevap alacağını sanmam.

“Seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur”

Tayyip beyin Doğan Grubunun şimdiki haliyle ve seçim öncesi el değiştirmesine ihtiyacı falan yoktur. Meseleye böyle bakanlar yanılır. Demirören’in de öz kaynağıyla Doğan Grubunu alacak likidi falan yok. Devlet bankalarının bu krediyi vereceğini sanmıyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica