Genel

CKD’nden “Anadolu Anneleri” bilgilendirme videosu

CKD‘nden “Anadolu Anneleri” bilgilendirme videosu … Doğan, “Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin ‘Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi’ne katılın. Annelere düşen o kadar çok görev var ki. Siz isteyin yeter” dedi. detaylar haberimizde…

CKD’nden “Anadolu Anneleri” bilgilendirme videosu

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür tarafından “Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi” projesinin amaçları, hedefi ve detayı paylaşıldı.

“Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi” projemizin eğitim materyallerinden olan kısa videolar sosyal medyada paylaşılmaya devam ediyor. Dün dolaşıma giren “Anadolu Anneleri” isimli videoda, Proje Danışmanımız Prof. Dr. Yıldırım Beyatlı Doğan ailelere seslenirken şunları dile getirdi:

“Anne; bilim, sanat ve ahlakın simgesidir. Cumhuriyetin kadınları anneler, varlığınızın cesaret aşıladığını düşündünüz mü hiç? Siz yoksanız ev, ev yoksa aile, aile yoksa anne yoktur. Anne yoksa ne iş vardır ne de aş… Gelin varlığınızı varlığımıza katın. Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin ‘Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi’ne katılın. Annelere düşen o kadar çok görev var ki. Siz isteyin yeter.”

Youtube linkinden izlenebilen video; www.annelerhareketi.com sitesinin “eğitim materyalleri” bölümünde de görülebilir. Yeni videolar yayımlanmaya ve paylaşılmaya devam edecektir.

Gençlerimizi ve geleceğimizi tehdit eden, en önemli ve önlenebilir halk sağlığı sorunlarından biri olan uyuşturucu, uyarıcı madde kullanımını önlemede; annelerin, ailenin büyük gücünü harekete geçirmek ve çocuklarımızı korumak için “Uyuşturucuya Karşı Anneler Hareketi” ile herkesi göreve çağırıyoruz.

“Anneler Hareketi”ne katılalım, uyuşturucu bataklığını kurutmak için mücadeleye atılalım.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica