Siyaset

CHP’li Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Kocaeli’deki hemşehrilileri ile buluştu

CHP’li Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş Kocaeli’deki hemşehrilileri ile buluştu

CHP’li Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, CHP Kocaeli’nin çalışmalarına katkı sunmak amacıyla ilimizdeki hemşehrilerinin çatısı altında buluştuğu dernekleri ziyaretinde 14 Mayıs süreci için destek istedi – akarhaber

Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarıyı ziyaret etti
Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarıyı ziyaret etti

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kocaeli İl Örgütü’ne biz destek de Malatya Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş’tan geldi. CHP Genel Merkezi tarafından yapılan görevlendirme ile Kocaeli bölgesindeki çalışmalara katkı sunmak için ilimize gelen Kızıldaş, 2 gün boyunca Kocaeli’de aralıksız saha çalışmalarına katkı sundu. İlk olarak CHP Kocaeli İl Başkanı Bülent Sarı ve yönetimini ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Kızıldaş, 1 Mayıs İşçi bayramı Emek ve Dayanışma Günü’nde Kocaelili emekçiler ile CHP Kocaeli ailesinin yanında omuz omuza yürüdü. Emekçiler ile görüşerek taleplerini dinleyen Kızıldaş daha sonra Malatyalı hemşehri derneklerini ziyaret etti.

DEPREM GERÇEĞİ

CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcıları Barış Topal, Pınar Atabay, CHP Kocaeli Milletvekili adayı Prof. Dr. Muhip Kanko, geçmiş dönem CHP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Özgür Çelik ile Gebze Malatyalılar Derneği, Kocaeli Malatyalılar Derneği, Gebze-Darıca-Çayırova-Dilovası Malatyalılar Kültür ve Dayanışma Derneği, Kocaeli Malatyalılar Derneği’ni (KOMAD) ziyaret eden Kızıldaş, Kocaeli’de yaşayan hemşehrilerinin 14 Mayıs seçimlerinden beklentilerini dinledi. 6 Şubat depreminde büyük yara alan Malatya’da yaşanan sürecin de masaya yatırıldığı görüşmelerde, Kızıldaş Kocaeli’den verilen destek için de herkese teşekkürlerini sundu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica