Siyaset

CHP Darıca Kazım Karabekir seçim bürosu yarın açılıyor

CHP Darıca Kazım Karabekir seçim bürosu yarın açılıyor Yakup Törk; “Darıca’nın her mahallesinde üyelik standlarımız var. Esnafımızı, derneklerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz. İlk seçim büromuzu da Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimizde açıyoruz” dedi. CHP Darıca Kazım Karabekir seçim bürosu yarın açılıyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

CHP Darıca Kazım Karabekir seçim bürosu yarın açılıyor

Yoğun tempolu çalışma…

24 Haziran 2018’de yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanlığı, Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Bürosu açılışını bu pazar günü yapacak. Genç Osman Cad. üzerinde bulunan seçim bürosu açılışına CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay ve CHP Kocaeli Milletvekilleri Adayları da katılacak.

Açılışa İl Başkanı katılacak…

Pazar günü yapılacak olan açılışa tüm vatandaşları davet eden CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk şunları söyledi:

“Vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz”

“24 Haziran’da yapılacak seçimler için milletvekili adaylarımız ve örgütümüz ile birlikte yoğun bir programla çalışıyoruz. Darıca’nın her mahallesinde üyelik standlarımız var. Esnafımızı, derneklerimizi, vatandaşlarımızı ziyaret ederek seçim bildirgemizi anlatıyoruz. İlk seçim büromuzu da Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliğimizde açıyoruz. İl Başkanımız ve Milletvekilleri Adaylarımızın katılımıyla gerçekleştireceğimiz Kazım Karabekir Mahalle Temsilciliği Seçim Koordinasyon Bürosu açılışımıza tüm halkımız davetlidir.”

3 Haziran 2018 Pazar Günü Saat:14.00’de açılacak…

CHP Darıca İlçe Başkanlığı Seçim Bürosu 3 Haziran 2018 Pazar Günü Saat:14.00’de Kazım Karabekir Mah. Genç Osman Cad. No:66 Darıca adresinde bulunan Kazım Karabekir Temsilciliğinde açılacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica