Genel

Büyük usta Metin Ateş’in devasa sahne performansı

Büyük usta Metin Ateş’in devasa sahne performansı … Dünyaca Ünlü Sihirbaz Sabu, Işıklı Lazer gösterileri ile tanınan sanatçı Mehmet Çokdemir ve büyük usta sanatçı ve kantocu Nurhan Damcıoğlu ile aynı sahneyi paylaşan büyük usta Kuklacı / Yazar Metin Ateş sahnede… detaylar haberimizde…

Büyük usta Metin Ateş’in devasa sahne performansı

Kocaeli’nden dünyaya açılan Kültür mirası Uluslararası sanatçı Kuklacı/ Yazar Metin Ateş Türkiye’ ye damga vurdu. Kocaeli’nin marka ismi Duygu Mert’in Dumert Medya olarak bu yıl 4’üncüsünü gerçekleştirdiği ve Kocaeli’nde marka olan İzmit Buluşmaları organizasyonunu gerçekleştirdiği muhteşem gecede dünyaca ünlü uluslararası sanatçılarla dolu gece de tüm izleyenleri alkışlattı ve geceye damgasını vurdu.

Büyük usta sanatının 50’nci yılını kutladı

Kocaeli’de gündeme oturdu…

Lastik – İş Sosyal tesislerinde yemekli gerçekleşen gece bu yıl eski Ramazanları canlandırmak üzere Ramazan eğlenceleri formatında gerçekleşti. Dünyaca Ünlü Sihirbaz Sabu, Işıklı Lazer gösterileri ile tanınan sanatçı Mehmet Çokdemir ve büyük usta sanatçı ve kantocu Nurhan Damcıoğlu ile aynı sahneyi paylaşan büyük usta Kuklacı / Yazar Metin Ateş sahnede konuşmasını yaptı. Ünlülerin benzerlerinden oluşan kuklalar ile müzikal gösterisini sergiledikten sonra kısa bir Stand-Up ve Nurhan Damcıoğlu ile yaptığı düet ile beraber şarkının ve sahnenin kapanışını yaparak bütün geceye adeta damgasını vurarak Kocaeli’nde gündeme oturdu.

Sahnenin duayeni ve emekçileri

Metin Ateş 50’nci sanat yılını kutladı…

Büyük usta Metin Ateş; 50. Sanat yılımı kutladığım bu senede bundan daha güzel bir hediye olamazdı diye düşünüyorum. Öncelikle Duygu Mert hanımefendiye ve organizasyonda görev alan kendi Asistanım Mustafa Göksel’e teşekkür ediyorum. Böyle bir gecede beni davet ederek şahsıma verdikleri madalya ile beni onurlandırdığı içinde Ayrıca Duygu hanıma şükranlarımı sunuyorum. Ben gecede performansım ile davetlileri güzelce eğlendirmek ve Kocaeli’ne marka bir miras bırakılmasına destek olmanın yanında Spastik Engelliler yararına yapılan böyle bir sosyal sorumluluk gecesinde yardıma muhtaç insanlara el uzatılması hususunda bir nebze olsun katkım olduysa ne mutlu. Sanatımı ve gösterilerimi bugünün küçükleri yarının büyükleri çocuklarımız ve sevgili gençlerimizin topluma yararlı birer birey olarak yetişmeleri ve milletimin muhasır medeniyetler seviyesine gelmesi hedefi doğrultusunda ömrüm yettiğince devam ettireceğim. Bu konuda hiç şüpheniz olmasın. Sağolun varolun emeği geçen herkese en derin şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Bizde akarhaber ailesi olarak, bu ve bunlar gibi nice büyük performanslara imza atmasını temenni ediyor. Başarılı bir sahne hayatının devamını diliyoruz.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica