İGF

Bursa Osmangazi’de dağ bölgesinde yatırım buluşması

Bursa'da Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, ilçe merkezinden en uç noktaya kadar hizmet götürürken, yerinden yönetim ve gönül belediyeciliği ile vatandaşların yüreğine dokunma gayreti içinde olduklarını söyledi.

BURSA (İGFA) – AK Parti Osmangazi İlçe Yönetiminin başlattığı, ilçedeki 136 mahallenin tümünü kapsayacak ve bölgeler halinde gerçekleştirilecek olan mahalle danışma meclisi toplantılarından ilki, Çaybaşı Mahallesi’nde gerçekleştirildi. AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Fethi Yıldız, ilçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve mahalle temsilcilerinin katılımıyla birincisi gerçekleştirilen ‘Bölge Mahalle Danışma Meclisi Toplantısı’na, dağ yöresindeki 20 mahalle muhtarı ile mahalle temsilcileri katıldı.
Toplantıda, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar da muhtarların mahalleleri ile ilgili talep ve ihtiyaçlarını dinledi. 
Belediye olarak ilçeye vizyon kazandıran yatırımlara 2021 yılında da devam ettiklerini belirten Başkan Dündar, yürütülen projeler hakkında katılımcılara bilgi verdi. AK Parti ile birlikte Türkiye’nin yerinden yönetim ile hızlı bir değişim ve dönüşüm yaşadığının altını çizen Başkan Dündar, “Başkaları sadece konuşur, biz ise yaparız.” dedi.
Osmangazi Belediyesi olarak rutin belediyecilik hizmetlerinin dışında Türkiye’ye örnek vizyon projelere de imza attıklarını anlatan Başkan Mustafa Dündar, Soğanlı Kentsel Dönüşüm, Panorama 1326 Bursa Fetih Müzesi, Osmangazi Meydanı, BAREM, Osmangazi Atletizm Salonu ve tarihi mirası ayağa kaldırma çalışmalarının bunların başında geldiğini kaydetti. 
AK Parti Bursa Milletvekili Ahmet Kılıç ise, Osmangazi’ye yapılan hizmetler tüm Bursa’ya yansıdığını söyledi. AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ufuk Cömez de, Osmangazi’ye hizmet yolunda, gece gündüz demeden çalışan büyük bir aile olduklarını ifade etti. Başlattıkları Bölgesel Mahalle Danışma Meclisi toplantıları ile yeni bir sayfa açtıklarını belirtti. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica