Siyaset

‘Ben Seçerim’in adayı Hülya Yolcubal

‘Ben Seçerim’in adayı Hülya Yolcubal

Temsiliyet ve katılımın her alanında kadınların varlığını, eşitliğini ve etkinliğini arttırmak için çalışan Ben Seçerim Derneği, ülke genelinde yaptığı çalışmaların sonuçlarını açıkladı – akarhaber

Ben Seçerim Derneği; Türkiye genelinde yaptığı çalışmalar sonucu belirledikleri CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Hülya Güreli Yolcubal’ın aday yapılması yönünde genel başkana öneride bulunacaklarını açıkladı.

CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Hülya Güreli Yolcubal, Ben Seçerim Derneği’nin Ankara’da gerçekleştirdiği lansmana konuşmacı olarak katıldı. Genel Direktörlüğünü Nilgün Bayazıt’ın yaptığı ve Danışma Kurulu’nda Av. Nazan Moroğlu, CHP 24. Dönem Milletvekili Prof. Dr. Binnaz Toprak, CHP MYK ve Çevre Komisyonu Üyeliği de görevlerini de üstlenmiş olan Sena Kaleli, iki dönem CHP MYK’da görev alan Parti Okulu Kurucularından Perihan Sarı ve gazeteci Özlem Gürses’in yer aldığı Ben Seçerim, Seçimim Kadın Derneği’nin lansmanına davet edilen CHP Kocaeli Milletvekili Aday Adayı Jeoloji Yüksek Mühendisi Hülya Güreli Yolcubal yaptığı konuşmayla katılımcıları oldukça etkiledi. Dernek yönetimi Türkiye çapında dört farklı parti içerisinde desteklediği ve aralarında Hülya Güreli Yolcubal’ın da yer aldığı Milletvekili aday adayı 20 kadını genel başkanlara önereceklerini duyurdu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica