Genel

Başkan Hürriyet: “Sıcacık bir yuvadır Kiptaş İzmit Çınar Evler”

Başkan Hürriyet: “Sıcacık bir yuvadır Kiptaş İzmit Çınar Evler”

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de hak sahiplerinin kura çekiminde konuşan İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “Tüm şehirde olduğu gibi büyük bir şeffaflıkla tamamladığımız, sıcacık bir yuvadır Kiptaş Çınar Evler” dedi

Kiptaş İzmit Çınar Evler’de büyük gün, büyük coşkuya sahne oldu. Daire sahiplerinin coşkulu alkışları altında konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “Engelli vatandaşlarımız, şehit ailelerimiz, harp ve vazife malulleri ve dul ve yetimler, pandemi döneminde üstün çaba gösteren sağlık çalışanlarımız ev sahibi olsun diyeydi bu üstün çabalar. Sıcacık yuvalarını Kiptaş Çınar Evler çatısı altında kursunlar istedik. Sadece sosyal konut diye sıkış, tıkış değil modern mimarisi geniş yeşil alanlarıyla tam anlamıyla sıcacık bir yuvadır Kiptaş İzmit Çınar Evler” dedi.

“APAR TOPAR KOŞANLARIN PROJELERİ NEREDE”

“Bizim burada TOKİ gibi Kent Konut gibi büyük güçlerimiz yok ama bizim büyükşehir belediyelerimiz var” diyen Hürriyet, “Bu belediyelerin güçlü şirketleri ve daha da önemlisi halkçı yaklaşımları var. Biz buraya temel atacağız dediğimizde birden bire apar topar Bakanlar getirildi, projeler açıklandı. Şunu yapacağız, bunu yapacağız dediler, onlardan çok fazla eser yok ama biz söz verdiğimiz gibi burada bu çalışmayı tamamlamış olmanın sevincini yaşıyoruz.

“ŞEFFAF BİR SÜREÇ YÜRÜTÜLDÜ”

Göreve geldiğimiz ilk günden beri İzmit’i şeffaf ve katılımcı bir çizgide yönettik. Tıpkı Kiptaş Çınar Evler Projesinde olduğu gibi. Bu süreçte Çınar Evler Projesinin gerçekleşmesinde emek gösteren Kiptaş ekibine ve sayın genel müdürümüze teşekkür ediyorum. Süreci çok katılımcı yönettiler. Ben yaptım oldu mantığıyla hareket edilmedi. Nitelikleri, ödeme şekillerini bile halka sordular. Hak sahipleri kura çekimiyle belirlendi. Öyle dayısı amcası, yeğenine, ya da siyasi görüşüne göre belirlenmedi insanlar.

“ÇAY İÇMEYE GELİRİZ İNŞALLAH”

Gerçekten ihtiyaç sahipleri burada konut sahibi olsun diye müthiş bir şeffaflık gösterildi. Bu muhteşem proje hak sahibi olan değerli yurttaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Evlerinde İnşallah güle güle otursunlar. Yakın zamanda evlerine geçecekler. İnşallah hep birlikte çaylarını içmekte nasip olur. Fırsat olursa sayın başkanımızla birlikte bir gün geliriz. Projemiz hayırlı ve uğurlu olsun.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica