Genel

Başkan Hürriyet: Araç satın alımı için 3 yıl boyunca bizi oyaladınız!

Başkan Hürriyet: Araç satın alımı için 3 yıl boyunca bizi oyaladınız!

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hizmet aracı satın alımının belediyenin en önemli işlerinden biri olduğunun altını çizerek, “3 yıl önce 28 milyonu vermiş olsaydınız, bugün kredimiz bitmiş olacaktı. Bizi 3 yıl boyunca oyaladınız” dedi – akarhaber

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, 2022 yılı faaliyetlerinin görüşüldüğü meclis toplantısında araç satın alımı konusuna değindi. Başkan Hürriyet, “Araç alımı bu belediyenin en önemli işlerinden bir tanesidir. Araç alımı çok önemli bir tasarruf miktarı. Tam 3 yıl boyunca oyaladınız. 27 milyonu alana kadar göbeğimiz çatladı. Kalan 28 milyonu vermediniz. O 28 milyonu da vermiş olsaydınız bakın bugün martta kredi bitiyordu. Bütün araçları satın almış alıyorduk ve kiralamadan kurtuluyorduk.

“200 MİLYONDAN FAZLA MASRAF YAPTIRDINIZ”

Hem bize kiralamayı mecbur kılıyorsunuz hem de 200 milyondan fazla masraf yaptırıyorsunuz. Sonra da diyorsunuz ki: Yüksek paraya kiraladınız. Bir de “mecliste her şeye evet diyoruz ve oy birliği ile geçiyor” diyorsunuz. Neye evet dediniz? Kreş Müdürlüğü bir belediyede neden kurdurulmaz? Neden bir meclis üyesi buna hayır oyu kullanır? Bir müdürlüğün adını değiştirmek istedik ona bile hayır dediniz. Veteriner İşleri Müdürlüğü için ilk seferde hayır dediniz sonradan evet demek zorunda kaldınız. Bin dereden su getirdiniz biz ona rağmen halk sütü uyguluyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica