Genel

Başkan Hürriyet: 20 yıldır canlı yayın yapmaktan neden korkuyorsunuz?

Başkan Hürriyet: 20 yıldır canlı yayın yapmaktan neden korkuyorsunuz?

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, “20 yıldır meclislerde canlı yayın yapmadınız. Biz yaptık. Yayın bir anlık koptu, vay efendim yayını kestiniz. Ya hu siz neden hiç yapmıyorsunuz? Neden korkuyorsunuz? Neyi gizliyorsunuz?” diye sordu

Nisan ayı İzmit Belediyesi Meclis Toplantısındaki canlı yayın polemiğine de değinen Başkan Hürriyet, “Bir de sürekli canlı yayının kesildiğini söylüyorlar. Büyükşehir dahil 12 belediyeye soruyorum: Neden canlı yayın yapmıyorsunuz? Neden korkuyorsunuz? Neden çekiniyor, neyi gizliyorsunuz? Bizde iki dakika kesiliyor ve arkadaşlar hemen bağlıyorlar. İnternet donuyor kestiniz diye feveran ediyorlar. Tabii arkadaşlar meşhur olacaklar ya, belki milletvekili falan olacaklar. Şovları kesildi.

CANLI YAYIN YAPANA HESAP SORULUYOR

İş kendilerine gelince 12 belediyelerinde düne kadar 13 belediyelerinde bizden önce 20 yıl canlı yayın mı yaptılar? Yaptılar da ben mi görmedim. Biz her meclisimizi canlı yayınlıyoruz, bir saniye kesildi diye “Canlı yayınımızı kestiniz, neyi gizliyorsunuz” sesleri yükseliyor. Buradan hepsine soruyorum: Ne zaman canlı yayın yapmaya başlayacaksınız? Canlı yayın yapmayacaksa neden korkuyorlar? Neyi gizliyorlar? Yüreğiniz yetiyorsa bütün meclisi, ihaleleri canlı yayınlarsınız. Canlı yayın yapana hesap soruluyor yapmayan tek kelam edilmiyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica