Doğa Tarım

Bahri Odabaş: “Üretim Maliyetlerini Düşürmeden Gıda Fiyatlarını Düşüremezsiniz”

Bahri Odabaş: “Üretim Maliyetlerini Düşürmeden Gıda Fiyatlarını Düşüremezsiniz” … “Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı önünde iki defa eylem mahiyetinde basın açıklaması yaparak, ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizi neden dinlemiyorsunuz? dedik” dedi. detaylar haberimizde…

Bahri Odabaş: “Üretim Maliyetlerini Düşürmeden Gıda Fiyatlarını Düşüremezsiniz”

Hükumetin “gıda fiyatlarını düşüreceğiz” çıkışından sonra ilimizin en aktif sivil toplum örgütlerinden olan MARSİAD dan açıklama geldi.

Tarımla kalkınma konusunda çok önemli üretim projeleri bulunan MARSİAD kendi alanındaki bir konuya sessiz kalmadı.

MARSİAD Başkanı Bahri Odabaş yapmış olduğu açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Yıllardan beri ağzımızda tüy bitti, üretimi artırmadan, üretimdeki mazot, elektrik, gübre, ilaç, tohum vs. fiyatlarını düşürmeden gıda fiyatlarını düşüremezsiniz dedik. Başbakanlık ve Cumhurbaşkanlığı önünde iki defa eylem mahiyetinde basın açıklaması yaparak, ülkenin kaderini değiştirecek projelerimizi neden dinlemiyorsunuz? dedik.

Ama bizi duyan olmadı, yıllar sonra bugün akıllar başa geldi, “gıda fiyatlarını düşüreceğiz” diyorlar. Günaydın!

Cumhurbaşkanı sadece 30 dakika MARSİAD’ın projelerini dinleseydi bugünkü duruma gelmezdi. Ak Parti en az 50 yıl iktidarda kalırdı.

Bizim projelerimiz yerinde duruyor, tüm siyasi partilere kapımız ve gönlümüz açık. MARSİAD’ın üç projesini bir yıl içinde hayata geçiririz, en geç iki yıl sonra gıda fiyatları yarıya düşer! Bundan adımız kadar eminiz.

Merak edenleri, tüm engellere rağmen hayata geçirdiğimiz, 8 TL olan fındığın 26 TL ye yükselmesine sebep olan projelerimizi ve ürünlerimizi yerinde göstermek üzere fabrikamıza davet ediyorum.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica