Genel

Bahçecik bahar şenliklerinde halkın coşkusu

Bahçecik bahar şenliklerinde halkın coşkusu Dernek yönetimi; “Bahçecik halkının birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma halinde olmasını sağlamak ve geleneksel sanatlarımızı ve kültürlerimizi yaşatarak Bahçecikten yetişmiş sanatçılarımıza da gereken önemi gösterip bu festivalin önümüzdeki yıllarda da devam ederek her yıl geleneksel olarak yapılacak” dedi. Bahçecik bahar şenliklerinde halkın coşkusu detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Bahçecik bahar şenliklerinde halkın coşkusu

Bahar şenliklerinin ilki düzenlendi

Bahçecik Kültür ve Dayanışma Derneğinin bu yıl ilkini düzenlediği ve önümüzdeki senelerde rutin olarak devamlı organize edilecek olan Bahçecik bahar şenlikleri Festivali yediden yetmişe tüm Başiskele ve Bahçecik halkını coşku ile buluşturdu.

Şenlik izleyicileri

Kuklacı Yazar Metin Ateş sahne aldı

Bir sürü etkinliklerle dolu festivalde Bahçecik’li Kocaeli’nin ve Türkiye’nin uluslararası sanatçısı Kuklacı Yazar Metin Ateş ile Asistanı Senarist / Oyuncu Mustafa Göksel, Anka Tiyatro grubu olarak Zafer Mandıra ve ekibi, Karadeniz Müziğimizin değerli Sanatçıları ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran takımı sahne aldı.

Kuklacı Metin Ateş ve Asistanı mustafa göksel

Başiskele belediyesi her türlü katkıyı sundu

Tüm bahçecik ve Başiskele halkı gösteride meydanları hınca hınç doldurdu. Gösteriye Başiskele belediye başkanı Hüseyin Ayaz tüm imkanları ile destek olurken. Birçok sivil toplum örgütleri, Belediye başkanları, Siyasi Parti yetkilileri ve bunun dışında sayısız davetli eşlik etti.

Şenlik izleyicileri

“Bahçecik halkının birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma halinde olmasını sağlamak…”

Bahçecik Kültür ve dayanışma Derneği yönetimi yaptıkları açıklamada kendilerinin öncülüğünde düzenlenen bu festivale katılan; Kuklacı Yazar Metin Ateş ve Mustafa Göksel başta olmak üzere Mehteran takımı ve Anka Tiyatro Zafer Mandıra ve ekibine sonsuz teşekkürlerini sunarak; amaçlarının Bahçecik halkının birlik ve beraberlik içerisinde dayanışma halinde olmasını sağlamak ve geleneksel sanatlarımızı; ve kültürlerimizi yaşatarak Bahçecikten yetişmiş sanatçılarımıza da gereken önemi gösterip; bu festivalin önümüzdeki yıllarda da devam ederek her yıl geleneksel olarak yapılacağını belirttiler.

mehteran gösterisi
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica