Siyaset

Arduç; “Kemal Kılıçdaroğluyla Halk Düşmanlarından Hesap Soracağız”

CHP Körfez ilçe Gençlik Kolları tarafından pazar sabahı Hereke'de ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik düzenlenen kahvaltı programına katıldı

Arduç; “Kemal Kılıçdaroğluyla Halk Düşmanlarından Hesap Soracağız”

CHP Körfez ilçe Gençlik Kolları tarafından pazar sabahı Hereke’de ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik düzenlenen kahvaltı programına katılan CHP Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç, gençlere seslenerek, sizlerin de desteğiyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte yan yana omuz omuza mücadele ederek geleceğimizi çalanlardan hesap soracağız, bu halk düşmanlarını hep birlikte yeneceğiz” dedi

Geçtiğimiz pazar günü Körfez ilçe gençlik kolları başkanı Ercan Şamlı ve yönetimi tarafından Hereke’de Çınaraltı Kafe’de ilk defa oy kullanacak seçmenlere yönelik düzenlenen kahvaltı programına Körfez İlçe Başkanı Bülent Yıldız, Gençlik Kolları MYK Üyesi Caner Arduç, İl Gençlik Kolları Başkanı Zeki Karakadılar, İzmit Belediyesi Koordinatörü Ozan Aksu, Parti büyükleri Bozkurt Uslu ve Kasım Çelik katıldı. Yaklaşık 100 gencin katılımıyla gerçekleştirilen Kahvaltı programında İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar, “ilk defa oy kullanacak seçmenlere genel başkanımızın mesajının olduğu mektupları dağıtıyoruz, bu noktada Kocaeli’ de 10 bin hane ziyaretine ulaşmış konumdayız. Gençlik kollarımızın özverili çalışmalarıyla 83 bin hanenin tamamına ulaşmış olacağız. Bu organizasyonda emeği geçenleri kutlarım sizlerin desteğiyle z kuşağının desteğiyle partimizi iktidara taşıyacağız” dedi.

GENÇLERİMİZ BÜYÜK EMEK VERİYORLAR

İl Gençlik Kolları Başkanı Karakadılar sonrası söz alan MYK Üyesi Arduç, “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu geçtiğimiz günlerde İzmir Seferihisar da Milletvekilleri çalışma grubu kampında yanımda mısınız diye sordu, biz gençlik örgütleri olarak 20 Martta İstanbul’da düzenlediğimiz Güç Sende Senin Elinde programı ile genel başkanımızın daha öncede yanında olduğumuzu ve o gün itibariyle top yekün mücadele ederek Genel Başkanımızı 13. Cumhurbaşkanı olarak görmek için saha çalışmalarını zaten başlatmıştık. Bugün Türkiye geneli 400 bine yakın haneye Genel başkanımızın mektuplarını gönderdik. Gençlik Örgütlerimiz bu çalışmayı özveriyle sürdürüyor. İlimizde de bu ziyaretler 10 bin haneyi buldu. Bu ziyaretlerin bize geri dönüşleri her geçen gün motivasyonumuzu artırıyor, o nedenle bu çalışmayı yapan gençlik örgütümüzü de tebrik ediyorum. Zor şartlar altında kimseden destek almadan yaptıkları bu çalışma çok kıymetli” dedi.

KILIÇDAROĞLU İLE BİRLİKTE YENECEĞİZ

Sözlerine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ nun Seferihisar kampında söylediği sözlerle son veren Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Caner Arduç, “Pazar sabahınızı bize ayırdığınız için teşekkür ederiz, birazdan sorunları konuşacağız, çözüm önerilerimizi anlatacağız. Haziran ayında yapılacak Genel Seçimlerde siz değerli genç kardeşlerimizin de desteğiyle Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte geleceğimizi çalanlardan hesap soracağımızı, bu halk düşmanlarını hep birlikte yeneceğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica